Musíme jíst každý den a jsme tak mladé a zdravé, jak a z čeho si si uvaříme. Věřím, že většina omlazování je učinnější zevnitř. Nesprávným jídlem zatěžovaný organismus má méně času a sil na regeneraci. Určitě máte spousty tipů jak a co čím nahradit, zdravěji zpracovat. Kde koupit zdravější a méně "umělé" potraviny a na co si dát pozor.
Tak třeba teď bude aktuální téma bramborový salát, já do něj dávám, místo majonézy, zakysanou smetanu
Máte někdo chutnou alternativu za bujón v kostce? Drůbež v bio kvalitě je u nás prakticky nedostupná a děsím se toho, co je asi v koncentrátu z bězně "průmyslově vyráběné drůbeže"
Glazy
No to je fakt, dobrý nápad, to určitě zkusím, ale není to pak moc kyselý? Teď mě napadá ta sladká bílá Activia, jestli je to ona? Ta by mohla být dobrá nebo dáváš jaký bílý jogurt?
Jinak si dělám v topinkovači na sucho topinky, potřu je česnekem nebo méně dietně kečupem a na to usmažené vajíčko, buď oko nebo míchané a je to mňam
Do bramborového salátu dám asi tu smetanu, mám domácí a bramborový salát nejím tak často aby to vadilo.
Osobně moc kořenit neumím,bujon a ostatní míchaná koření viz na mleté maso,americké brambory,čínu atd mě zachraňují.
Glazy
Sušenou zeleninu používám v takových lisovaných destičkách. Je tam prý všechno. Přidávám do toho česnekové plátky a sušenou smaženou cibulku. Je to dobré, ale bujon je bujon.
Taky dávám do br.salátu místo majolky jogurt a jen trošínku majolky a dávám i kyselé okurky Stejně tak dělám syýrovo-česnekovou pomazánku - bílý jogurt a malinko majolky a je to super!
Klasický bujon nahrazuji bio bujonem zeleninovým nebo slepičím. Když naši pěstovali zeleninu na chatě, tak jí pak taky sušili a mleli a míchaly a bylo z toho zeleninové koření, ale už jí nepěstují...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.