Reaguji na Žraloček:
Tak to já mám hrozně ráda, když upeču kuřátku na máslíčko, tak tu šťávu k tomu, to zbožňuji, ani nemusím maso a k tomu nádivka, hned bych si dala
Reaguji na Žraloček:
Tak to já mám hrozně ráda, když upeču kuřátku na máslíčko, tak tu šťávu k tomu, to zbožňuji, ani nemusím maso a k tomu nádivka, hned bych si dala
Brambory umím uvařit v pohodě, bramborová kaše je pro mě tragédie - buď je moc "lepkavá" nebo "tekutá" - a to dávám jen kousek másla a trochu vlažného mléka...
Cituji Kejties: buď je moc "lepkavá" nebo "tekutá" - a to dávám jen kousek másla a trochu vlažného mléka...
A mléko přidáváš postupně? Vždycky naleju z hrníčku jen trošku, rozšlehám, zase přiliju a někdy mi mléko v hrnku zbyde.
Holky, já jsem vždycky úplně unešená z bramborové kaše, kterou prodávají v restauračce v hypermarketech Globus. Nevím teda, jestli je ve všech stejná, ale co jsem zatím měla možnost ochutnat ve více městech, tak byly totožné. Mají ji strašně dobrou - doma se nám nikdy takto nepovede. Neznáte náhodou jejich fígl? Nebo je to jen tím, že ji právě pořád jen mají nahřátou?
tak mi doma máme velmi radi zemiakovu kašu, a obzvlášť moj 2r. syn, ten sa ide za nou zabiť. a dávam do nej maslo, mlieko, sol, a muškátový oriešok mletý. ale ozaj iba trošku. krásne to tu kašu dochutí.
Máslo, někdy smetanu, smaženou cibulku, čerstvou pažitku, mléko, někdy vařenou mrkev...
Cituji Kejties: bramborová kaše je pro mě tragédie - buď je moc "lepkavá"
Já jí měla lepkavou, když jsem jí dělala z novýc brambor, místo z těch určených na kaši...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.