arrow
profile_image
Anetkaa
od 27. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Otázka je jasná, jaká vietnamská jídla/polévky atd. si doma vaříte/připravujete?

106.jpg

Teď už moc ani ne,ale dřív to byly takové ty čínské polévky a jinak kolikrát děláme doma jako přílohu místo brambor,atd ....normální čínské nudle

arrow
profile_image
roza
od 24. 4. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na matty88:

No, ale otázka zní: " Jaká VIETNAMSKÁ jídla ...".

K otázce:
Já vařím dýňovou polévku s kokosem. Ale recept jsem si počeštila.

Reaguji na roza:

aha,tak to pardon

arrow
profile_image
Honzaaaa
od 26. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Já poslední době vařím vegetariánskou polévku canh s knedličky, narazil jsem na to nedávno na netu a je to super

arrow
profile_image
Blanny
od 15. 11. 2016
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Max kungpao

arrow
profile_image
Krocánek
od 19. 11. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já si dělávám Pho BO/GA polévku a pak restované skleněné nudle. Tyto dvě věci mám moc rád. Někdy bych zkusil ještě jarní závitky.

Připravujeme si doma normální čínu, čínské nudle, maso a zeleninu

arrow
Neprodává v Bazaru

Když jsem pobývala v USA, tak jsem žila v rodině kde ona byla vietnamka a neustále bylo chuťově to samé jídlo,vše bylo sladké , slané a třeskutě pálivé. Když tam přidala více vody a rybí omáčky tak to byla polévka a když ne , tak to bylo dušené maso. Vařila to na zemi i když jsme bydleli v luxusním kondominiu ve Virginii pár kilometrů od Washingtonu DC se střešním bazénem a posilovnou, prádelnou, a byl to 4 pokojový byts terasou a super kuchyní tak ona to vařila na zemi v tlakovém hrnci na terase bytu.Ze začátku to bylo super ale jíst neustále bych to nemohla.
A taky jsme jezdili do Vietn čtvrti na pečené kachny a bůček a ten byl vážně návykový. Doma si ho dělám tak, že ho peču na 70-80 st asi 48 hodin a pak na závěr zapnu horní gril a připeču ten krupon ( kůžičku) na vrchu.Rozplývá se na jazyku.

arrow
Neprodává v Bazaru

Jo a ještě jeden recept jsem odkoukala aprovozuji Koupím si hovězí steak a nakrájim na velmi tenké plátky tzv na vidličku a obalím v solamylu. Rozpálím pánev, naliju trochu slunečnicového oleje, přidám kousky syrové brokolice, mrkev na plátky, nesolené arašídy, pórek, 2 chilli papričky,přidám pár hrstí cukru( totálně jedno jaký), chvilku restuji a karamelizuji, pak zacáknu sojóvkou, hoi- sin omáčkou a dle chuti buď chci dosladit tak švestkovou omáčkou nebo chci víc dosolit tak sůl. Vietnamec by tam dal ještě rybí omáčku ale já ji nemám ráda.

arrow
profile_image
Krocánek
od 19. 11. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

to vypadá dobře. Já si dělám doma ty smažené rolky. Ty mám rád. A pak ještě klasické kary s kokosového mléka.

arrow
profile_image
Rozka78
od 17. 1. 2017
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já jsem chtěla vždycky strašně zkusit takové ty průhledné placičky a nebo i nudličky vypadá to docela zajímavě

arrow
profile_image
Zuzyyna
od 13. 11. 2017
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jarní závitky (ale je to hrozná práce ) a klasické smažené nudle s kuřecím a zeleninou

arrow
profile_image
Berlicka
od 18. 3. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

děláme hovězí plátečky s řapíkatým celerem a chilli

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené