Co všechno přidáváte do bramborové kaše?Já krom brambor ještě trošku soli, kousek másla a pro zjemnění trochu mléka.
Dělám ji úplně stejně .
Mňam, dala bych si .
Jinak mléko převařím. Vím, že to dost lidí nedělá, tak upřesňuji .
Reaguji na lenca007:
Smetana je do kaše výborná, ale je to zbytečně kalorické
Reaguji na Nikississ:
Já nevím, naučila mě to tak babička. Prý to kaši zjemní a je chutnějši. Někdy, když mám chutě, tak přidám i trošku podravky, místo soli. A také to není špatné
Mrkev
Dělám to stejně, občas, když je čas, tak si ještě osmahnu cibulku - s tou je to ještě lepší Mňam, už konečně vím na co mám chuť Škoda, že už je tak dlouho
Mrkev
Dělám to stejně, občas, když je čas, tak si ještě osmahnu cibulku - s tou je to ještě lepší Mňam, už konečně vím na co mám chuť Škoda, že už je tak dlouho
My to doma děláme stejně, hodně máslo a mlíko a pořádně rozšlehat, kaše je pak úžasně jemná, jestli něco nesnášim, tak je to kaše jen z rozmixovanejch brambor a vody, kdy mi pak ta kaše uplně drhne na jazyku a je mi z ní na blití.
My doma dáváme trochu másla a pak různý poměr mléko/smetana, někdy víc toho, někdy toho, záleží, jestli zrovna držíme s mamkou dietu a často ještě dáváme na drobno nakrájenou jarní cibulku
Jarní cibulku taky dávám. Sakra, to jsou chutě na noc
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.