Reaguji na meďouš: Podívej se pod tabulku kam se píšou příspěvky, je tam okýnko: Sledovat toto téma a dostávat oznámení emailem. Nemáš to náhodou označený?
babulky, píšete dnes o smaženicách, ako ako robíte smaženicu bez oleja, keď olej nemô
žeme ??
Cituji Teriik: mám kupy kyselého zelí
zkus závitek - hovězí plněné zelím - máš to dva v jednom
Cituji Ata001: Váha se pohnula
To je super, jsi jednička HOLKY nám to ale jde, jsme báječné!!
Reaguji na jajka12: Máš myslím dvě možnosti. Buď "smažit" na vodě anebo péct v troubě nebo mikrovlnce na pečícím papíru. Další způsoby mi nejsoui známy
Reaguji na ata001: Jo to jsem se taky chtěla zeptat, jestli můžeme vnitřnosti obecně. Nevíte někdo?
Reaguji na jajka12: Na teflonové pánvi. Když ty houby osolíš, tak pustí vodu ve které je podusíš, pak pepř, drc. kmín, já tam dneska dala i jarní cibulku a stroužek česneku a nakonec vajíčka.
Reaguji na Stamina:
Vím že se můžou kuřecí játra
Ale já uvažuji nad těmi tresčími - když je to vlastní olej, tak to je vlastně ten co ta treska "pustí" nee? smaozřejmě že bych k tomu ten olej nevypila, otřela bych to třeba do ubrousku
Reaguji na Stamina: smaženica na vode?? to ako dám na panvicu vodu a do toho fuknem trepané vajíčka ?!?! ježiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiš, ja toho ešte musím do pondelka naštudovať
Dobré je do brokolice na mozeček přidat žampiony a dá se to dusit bez oleje,dát cibuli,pak žampiny,ono to pustí vodu.
Reaguji na Stamina: máš tú tabuľku, kde sú povolené jedlá?? treščie játra tam nie sú ani povolené ani zakázané, no mám obavy, že by sa nemali - heh, mudrujem aj keď som ešte nezačala
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.