arrow
profile_image
meďouš
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Pima: jsem ho tam nenašla

arrow
profile_image
Pima
od 22. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Jitka369: Díky za adresu.

arrow
profile_image
recepce
od 7. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Má někdo recept na hlívu?Třeba i normál pro rodinu,nevím co s ní,dusila jsem ji 1x a smrdělo to.

arrow
profile_image
recepce
od 7. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Stamina: Ještě jsem majonézu nedělala neporadím.

arrow
profile_image
recepce
od 7. 11. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na recepce: Když dělám normál majonézu,vůbec nevím,kolik použiji,prostě to liju,dokud nezhoustne.Ale je dobré i do jogurtu nastrouhat okurek,vegetu,pepř a je tatarka třeba do tortily.
A prosím,kdo má dobré recepty posílejte je do meilu,ať po pořád nemusím kopčit.Nejsem stále on-line.

arrow
profile_image
Jitka369
od 9. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Stamina: návod na majonézu

Majonéza bez tuku 1., 2. a 3.fáza
*1 dcl nízkotučného mlieka
*1 lyžičku práškovej želatíny
*1 žĺtok
*horčicu
*soľ
*sladidlo
1. Zohrejeme mlieko, rozmiešame v ňom želatínu a necháme v chladničke vychladnúť.
2. Do tejto hmoty vmiešame ponorným mixérom alebo šľahačom žĺtok a pridáme podľa chuti horčicu, soľ a sladidlo.
3. V tejto fáze je majonéza ešte redšia, ale v chladničke stuhne.

arrow
profile_image
Pima
od 22. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na recepce: Dá se z ní dělat držťková, nebo jí dát pod maso. Já jí mám nejraději na pánvi na másle se solí a kmínem a tomu čerstvý měkoučký chleba. Au au au. Ale měla by se tepelně upravovat asi jen 8 minut, potom prý ztrácí nějaké ty léčivé látky.

arrow
profile_image
VivianV
od 2. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Teriik: Cituji VivianV: A když do něho dáš citron, aroma, máš citronového poctivého Míšu

Vážně? Normálně do bílého? Tak to musím vyzkoušet teda...

Kecám, lepčí je tvaroh, páč míša je tvarohový nanuk

arrow
profile_image
VivianV
od 2. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Jitka369: My přece musíme hodně jíst, že?

Ano, tady opravdu platí:"Čím více dietních jídel sníš, tím větší dietu držíš!"

arrow
profile_image
VivianV
od 2. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji jajka12: no mám obavy, že by sa nemali

Do tresčích jater v oleji bych nešla. Máme tu tak dost kreativních pochoutek

arrow
profile_image
Pima
od 22. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zeptám se jako blb. Když jsem teď na stránce 129 a chci jí třeba po pěti minutách aktualizovat, tak si najedu na stránku 128 a pak zpátky na 129. Není nějaký jednoduší způsob? Prosím poraďte. Ď

arrow
profile_image
Jitka369
od 9. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

uff, chleba, cibulový placky, dvojitý dávky (i pro sousedku) hotový, teď ještě bebe sušenky a jsem úplně hotová

arrow
profile_image
Jitka369
od 9. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Pima: nevím, já to taky tak dělám

arrow
profile_image
VivianV
od 2. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji jajka12: huby sa robia na oleji

Na olej a zbytečné tuky zkrátka zabudni. Vše na sucho. Proč si komplikovat výsledek...
Tyto úmysly jsem opustila a mám i podstatně méně otázek v kebulce.
Když jsem chtěla tatarák, O.K. s topinkou z toustova dchleba
když řízek, o.k. a papíře, otruby s vejcem smíchat v tom obalit kuřecí řízeček...
atd,atd...skoro všechno má nějakou schůdnou alternativu. Krom sádla se škvarkama

arrow
profile_image
meďouš
od 19. 1. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A copak budete dukanit zítra?Já mám kuřecí prsíčka a k tomu asi čínský zelí dušený s česnekem a možná zkusím ten knedlík

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené