Reaguji na Pima: Já mám nahoře takovou zakroucenou modrou šipečku, na ni kliknu a je to a nebo F5
Reaguji na meďouš: No, čeká mě kousek lososa z dneška, ale to tak na svačinku, takže ráno dám amoletku, k obědu bude kuře pro všechny, ale bez tuku/tak ho peču už dávno/ a já si tam přihodím celer, petržel a mrkev, páč mám od zítřka BZ! Takže bezva příloha. Rodinka rýži na cibulce. Počítám, že něco zbude na pondělí, abych nemusela vyvařovat, páč budu mít ten vegeťánek No ještě dopadne nějaký tvarůžek asix
Reaguji na Pima: záleží v jakým jsi programu, v každém případě máš na horní liště buď "obnovit" nebo "aktualizovat". Zůstaneš na stránce, ale zobrazí se ti aktuální stránka.
Reaguji na VivianV: no jasně jsem já to ale trouba,dyť to vím asi mě už dostává nějakej "hosip"
Reaguji na meďouš: Prosím?? Možná to bude tak, že "v této oblasti jsem na cestě k sebezdokonalení, zatím co v jiných oblastěch jsem již zcela dokonalá..."
Ale jinak, jsme dokonalí tak jak jsme a ve všem. I s tím, co nám zrovna nejde, nebo co právě neumíme tak, jako jiní.
Já vím, vždyť vy už nemůžete chuderky skoro nic říct, ale nějak to do toho podvědomí třeba dostat!
Reaguji na Jitka369: Děvečko zlatá, mozek podporují cukry. Budem sice zhublé, ale... já jsem blondýna
Návrat ztracené dcery... Tak od zítřka se vracím zpět do řad Dukanek, ne a ne najet zpátky na režim, hřešící týden za mnou, zkouška neúspěšná, váha se zvedla jen o kilo a půl, takže újma minimální.. Jen se mi teda vůůůbec nechce znova do 1. fáze Ale trest musí být, aby mě zas jen tak nenapadlo porušit
Holky, co jste v druhé fázi BZ, bezva příloha místo brambor je dýně. Zkoušela jsem už hokaido - kaši, i na kostičky jako brambory upéct na plechu nebo pánvi, i z máslové dýně (co vypadá jak velká hruška) to jde, to teď mají v obchodech víc. Když se to okoření, je to moc dobré a přijde mi, že možná i lepší než sacharidová ségra brambora
Reaguji na Jitka369: už som si to uložila
Reaguji na VivianV: veď jam to beriem, žiaden olej, len ešte nie som zbehlá v receptoch a nechápala som ako robíte praženicu cibulu na sucho, to je pre mňa nepredstaviteľné, no skúsim a pochopím - dúfam - ty, ale ten tatarák, to je NÁPAD ! naučím sa robiť nejaký ten "dukachlieb" a že mňam
Reaguji na SkyLight: Včera jsem viděla nějakou v Albertovi. Byla velká jako menší meloun a oranžová. To je ono? A jaké koření na to a jak dlouho péct?
Reaguji na Pima: ano, je to ono, ja som ju robila čisto so soľou, mne neskutočne chutí, aj ako pomazánku som ju mala, tiež že mňam
Reaguji na stistko12: no, tak to pěkně děkuji za informaci
Reaguji na SkyLight: to mě mrzí, ale můžeš zopáknout zkoušku, nebo ne?
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.