arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Po přečtení diskuze mě jen napadlo: aby se přítel nepo.. Obdivuju tvoji ochotu mu vyjít vstříc.

Gervais určitě klouže do krku lépe než lučina, stejně nechápu, když tvaroh nebo tu lučinu zředíš mlékem, tak to taky není suché, tak co si přítel vymýšlí.. já v podstatě kdekoliv kde je majolka používám bílý jogurt, člověk si zvykne.

Cituji Markvitka: aby se přítel nepo.. Obdivuju tvoji ochotu mu vyjít vstříc

Ono to tady v tématech vždycky vyzní blbě, že je např. tady přítel vybíravý, nesnášenlivý apod. Tak to ale není. On sní úplně všechno i ty moje tvarohové pomazánky. Jde spíš o to, že já jsem mezek, který nejí nic tučnýho (kromě čokolády a nutelly) Já jsem ta vybíravá. Chci mu udělat radost a udělat nějakou "klouzavější" pomazánku, kterou budeme jíst oba. Samozřejmě mu můžu dělat pomazánky z pom. másla, ale chci právě kompromis. Jasně, že si zvykne i na jiný pomazánky, ale vždy "ta od maminky z pom. másla" bude pro něj lepší a proto to chci vychytat

arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Rumvil: Já dělám pomazánky s ricottou.

To je skvělý nápad! To mě nikdy nenapadlo, děkuju za tip i já.

arrow
profile_image
lupinodiferro
od 24. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já si dělám do práce k svačině tvaroh s nastrouhanou mrkví a nakrájeným pórkem anebo s nastrouhanou kapií.

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Markvitka: Po přečtení diskuze mě jen napadlo: aby se přítel nepo.. Obdivuju tvoji ochotu mu vyjít vstříc.

Gervais určitě klouže do krku lépe než lučina, stejně nechápu, když tvaroh nebo tu lučinu zředíš mlékem, tak to taky není suché, tak co si přítel vymýšlí.. já v podstatě kdekoliv kde je majolka používám bílý jogurt, člověk si zvykne.

Ale mně už bylo na Omla rozmazlování také vytýkáno, takže já držím hubu

Ad klouzavější - ta vlhkost se dá nahradit také mixovanou zeleninou (nebo jen na velmi drobné kousky nakrájenou cibulkou) či uvařenými luštěninami. Ty už se smíchají jen s tvarohem a kořením a je to.

Cituji Red_fire: mixovanou zeleninou

Myslíš uvařenou zeleninou? A jakou konkrétně, s tím zkušenost nemám. To zkusím

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Zkusila bych zeleninové paštiky, určitě najdeš nějaké recepty na netu. Já mám ráda z lilku a rajčat. Nebo se v obchodě prodává ljutenica(nejsem si úplně jistá, jestli to píšu správně, nemám to teď doma), je to vlastně pomazánka z pečených paprik. Přítel i já třeba pomazánky z tvarohu oba milujeme, takovou rybí by mě nenapadlo dělat z něčeho jiného. Nebo můžeš příteli mazat pod pomazánku máslo

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Reaguji na Ariela: Myslím, že red fire myslela tou mixovanou zeleninou normální čerstvou zeleninu bez slupek(rajče, paprika, okurka..) nastrouhanou/mixovanou na jemno(tvarohovou pomazánku to zvláční a ta pak lépe "klouže do krku")

Cituji darig: Nebo můžeš příteli mazat pod pomazánku máslo

Hele, to není blbej nápad Čoveče, to je docela taky řešení a nějak mě to nenapadlo, to zkusím. Akorát je to jakoby zbytečný, pomazánku i máslo, ale uvidim, zkusit to můžu

Cituji darig: čerstvou zeleninu bez slupek(rajče, paprika, okurka..)

Aha, já si zas představila mraženou zeleninu - mrkev, celer, hrášek, uvařit a rozmixovat... to asi ne, že?

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ale na Lučinu taky bacha,je jich víc druhů,některá obsahuje docela dost tuku. Chce to pročíst
Jinak já dávám všude,kde se běžně používá máslo,majolka,atd, tvaroh,ale kupuju Milko,ten je daleko krémovější a chutnější než ostatní tvarohy. Ani přítel se nedusí

Cituji Ariela: nutelly

Takovej mastnej hnus ti nevadí a poctivý máslo jo?
To teda fakt nechápu.
A ještě nechápu, proč musíš dělat nějakej kompromis.
Můj miluje rybičkovou a tak mu ji dělám a sama ji nejím.

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Cituji True: Takovej mastnej hnus ti nevadí a poctivý máslo jo?

Pravá nutela je spíš krém, tam ten tuk zas tak cítit není. Já máslo miluju, ale dokážu pochopit, když někomu vadí. Když si představím, že mi občas nedělá moc dobře pocit umaštěné pusy(klidně od kuřete), tak proč by někomu nemohlo vadit máslo?

arrow
profile_image
sonicka
od 30. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

My milujeme česnekovou, nastrouhám sýr, česnek a zakys. smetanu.

arrow
profile_image
Red_fire
od 5. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Ariela: Myslíš uvařenou zeleninou

Reaguji na darig: Tak Nevím, co máte rádi, ale dovedu si představit i třeba povařenou zeleninu, umixovanou dohladka, něco jako přesnídávku. A nebo ty luštěniny - taková cizrnová pomazánka je výborná.
Chceš něco extra, musíš zapojit představivost

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené