arrow
profile_image
Bufina
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj blíží se léto, čas grilování, tak jsem dávejte recepty, které máte schované ve své kuchařce

my nejradši grilujeme ryby, konkrétně pstruhy. Naducám je cibulí, česnekem, citronem a bylinkama a hodím na gril.
miluju od tchýně krkovičku, umí ji skvěle naložit, ale recept mi nechce říct.

pak máme super gril. omáčku k masu:
majolka, hodně sl.papriky /aby to bylo červený), trošku pélivé papriky, cca 3 stroužky česneku, trošku worchesteru a maličko sojovky, trocha pepře. Dělám ji od oka, až je dobrá.

taky ujíždíme na panence vcelku, naložím do ol. oleje, bylinek a česneku (ten pak setřu) a ugriluji vcelku

křidýlka máme taky rádi. olej, pálivé koření, kečup, coca-colu a malinko pivka svařím a přeleju přes křidýlka, nechám tak 2 dny odležet, občas s tím zatřesu.

miluju jen tak opečený normální chleba, potřený zbytkem jakýhokoliv gril. nálevu.

a pak, to mám od rodičů, na kostky nakrájenou cihlu, napíchnout na klacek a opékat přímo v ohni, přičemž se člvoěk musí hodně snažit,aby se sýr nerozpadl a zůstal vcelku ( otáčet klacek apod.) až je sýr skoro černý, tak sundat a dlabat.....

známí grilují obyčejný vepřový masíko, nakrájený jen tak všelijak na kousky, i větší, proložený hodně bobkovým listem a potírají olejem, nic víc a je to super...hlavní je mít kvalitní masíko a bobkovej list měli vždy přímo z Řecka....

arrow
profile_image
Bufina
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A do jaké marinády nakládáte kuřecí masíčko?

kuře moc nnedělám, mi přijde dost suché když už tak od Vitany Grilovaný kuřecí steak s červ. pepřem, to je moc dobrý

arrow
profile_image
Bufina
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

to nikdo nic negrilujete?

arrow
profile_image
daty
od 15. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bufina
grilujem, všechno se všim....v zimě doma na elektrickým, tak sranda Jinak moje nejoblíbenější je směs Šípek a chilli, nebo si dělám různý svoje směsi(hlavně bylinky, citronova tráva, česnek...), thajský omáčky (mango, švestka, chilli)......

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bufina
Tak to my grilujeme, zítra bude premiera . Děláme špízy - kuře,klobása,jablko, cibule,paprika.
Nebo nakládáme krkovici do marinády se zázvorem a to je opravdu moc dobré .

arrow
profile_image
Bufina
od 27. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

zdena73
tak to zní zajímavě, pak dej věděta jak to dopadlo

arrow
profile_image
zdena73
od 13. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Bufina
jasně, určitě se ozvu. Celý týden jim zdravě a pak se rošoupnu u grilování

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Griluji:pl.žampiony,cuketu,hermelín,papriky,ryby,b rambory atd.Už se těším

arrow
profile_image
millli
od 11. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Pett
Čím plníš žampiony?

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji millli: Čím plníš žampiony?

Mozarelou-je to dobrota,naplním a ještě trošku posypu grilovacím kořením na zeleninu,vyzkoušej a napiš jak ti chutnaly

Pett
a jak děláš tu cuketu? já dělám lilek - vcelku - napíchám do něj česnek a on se úplně scvrkne a je to pak super...cuketa mě ale moc neoslovila...asi ji dělám špatně

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji libra: a jak děláš tu cuketu?

Vyberu menší cukety a rozříznu podélně,opět posypu grilovacím kořením na zeleninu a lehce pokapu oliv.olejem a nechám trochu odležet(třeba v lednici),pak griluješ po obouch stranách.Normálně cuketu nejím,ale takhle je fakt dobroučká

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené