Reaguji na Aaknell: Ahoj,držím palceJá jsem po detoxu 2 týdny a stále jedu dál v kombinaci různých jídel.Ty porce jsou individuální - když něco zbyde tak se to dá zamrazit nebo nechá na další dny. Na vánoce si můřeš udělat výbornej salát z adzuki fazolí - je na straně 183. Včera jsem ho dělala a je fakt bombastický nevěřila jsem tomu,že chutná jako vlašský a opravdu.
Reaguji na liprtice: ahojky a moc díky za tip, jen otázečka, kde jsi koupila ty adzuki - dnes jsem měla k obědu mrkvový perkelt byl vynikající, měla jsem ho i včera k večeři, ale bez rozmarýnu, neměla jsem ho doma, a ten s tím udělal úplný zázrak
dnes mám k večeři tu prokládanou cuketu, doufám že bude dobrá jinak by byl zítřek náročný, je k obědu cuketa a k večeři jsou zase ty fazolky, kombinace česnek se skořicí mě neuchvátila
Reaguji na Aaknell: Adzuki mají i v supermarketech nebo ve zdravé výživě - já jsem je kupovala v tescu. Jinak mletý rozmarýn je super-dodá jídlu jinou chuť. Cuketa je výborná,mě chutnaly i fazolky.Ale je fakt ,že ty bych zařadila na jedno z posledních míst.
Mám moc ráda jáhly na sladko,po detoxu jsem ji dělala na slano s uzeným tofu a to nemělo chybu. Dokonce jsem si vyrobila i arašídovou pomazánku - arašídy umlít a přidat med a trošku oliv.oleje. Na sojové rohlíky či žitný chleba je to super.Zkusila jsem i pomazánu z mandlí - oloupané mandle umlít,přidat med a trochu sojového mléka.
Místo skořice na fazolky zkus osmahnout spolu s česnekem zázvor na kolečka.
Třeba ti to zachutná víc.
Reaguji na Aaknell: Já myslím,že ta skořice je překlep. Já jsem tam přidala zázvor,ale stačí jen česnek.
holky, taky se vám při detoxu zhoršila pleť? Já mívám pleť v pořádku, občas pupínek v T- zóně, ale nic hroznýho, a teď se mi dělají pupínky na tvářích, nejsou to ale typický pupínky, co se vymáčknou a nazdar, z těhle jde jen trocha vody a nic víc. Mám dneska 12. den, piju dost, asi 3 týdny beru Biosil plus, kosmetika pořád stejná... nechápu a nelíbí se mi to.
Reaguji na liprtice: díky za odpověď, fazolky nebyly vyloženě odporné, ale prostě jsem je jen snědla, cuketa byla vynikající
Ahojky, tak já mám dnes 11. den a krize zatím největší. Mám chuť úplně na všechno co vidím, dala bych nevím co za suchý rohlík nebo chleba K večeři zasee řepa, jak mi ze začátku chutnala tak teď nic moc Já chci vydržet, musm
Reaguji na Missma: ahojky, drž se, to zmákneš, já mám dnes 5. den a můžu říct, že chuť mám každý den jak chystám rodince "to jejich" ale stačí mi jen si říct že to musím zvládnout a je klid, naštěstí nemám hlad, tak je to ok, teď mě čekají k večeři fazolky
Reaguji na Aaknell:
No já se celou dobu taky držela,ale dneska mi to jídlo moc nejelo, měla jsem fazolky který nemusím a k večeři je řepa. A když vidím ostatní čím se ládují tak na to mám chuť,ale to je poprvé před tím mi to nevadilo. To přejde zítra zas bude líp
Reaguji na Missma: ono není každý den posvícení jak se říká, no já čekám kterej den bude kritickej, jsem ráda že zatím je to ok, ale nevěřím že bych v klídku přešla 28 dní, navíc na štedrý den to bude určitě krizovka z principu, no snad to nějak zvládnu, musíme si věřit a snažit se
Reaguji na Aaknell:
To zvládnš, ujá už zvládla 2 olavy arozenin u babiček, oběd u babičky a všecno co mi ostatní nutí ať si vezmu. držm se a jsem moc ráda, doufám, že ta vůle vydrží až do konce
Dámy chci na to najet zítra (aspoň na 14 dní, protože přes svátky to bude pro mě asi nemožné), chci se zeptat - jak je recept s tou červenou řepou a mluví se tam o směsi hrášek/mrkev 3 dcl, to je myšleno jak, když tahle je zelenina je přeci normálně v tvrdé konzistenci? A druhá otázka - jak to děláte s tím jídlem, když jste třeba celý den mimo? To si to berete s sebou a jíte to studený?
Reaguji na Ája26:
Já si vše uvařím den předem a nastrkám po piksliček pak to jím teda studené nebo si to ohřívám v mikrovlnce. Jinak ten hrášek a mrkev jsou sterilizované.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.