sharon76
Z pangase, dělám pomazánku
No to zní skvěle...určitě to brzo vyzkouším...ani by mě pomazánka nenapadla...super

arrow
profile_image
emko
od 22. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já jsem začala číst tohle vlákno a šla jsem si otevřít tunáka ve vlastní štávě

emko
já jím jedině v ol. oleji RIo mare, jsou fakt nejlepší

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Iamsweethoney
No to zní skvěle...určitě to brzo vyzkouším...ani by mě pomazánka nenapadla...super
určitě to stojí za to, chce to udělat dobrou domácí majonézu, je to mňamka

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Miabella
já jím jedině v ol. oleji RIo mare, jsou fakt nejlepší
to jo, ale stejně ho pak sliju a přidám nový olivový olej nebo to není třeba?? Určitě je lepší na konzervaci.

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Miabella
zkuste si dát do vyhledávače losos, je tam asi 5 receptů
Noky se špenátem a uzeným lososem vypadají skvěle, a nejsou náročné. Dostávám hlad

nel
Miabella
Není snad těžké k odkazu napsat slovo dvě, o čem ten odkaz je, ne?

Leo
vidíš, to mě nenapadlo, já před tyodkazy napsala s diakritikou celou větu, nemůžu za to, že byla bez háčků a čárek

Miabella
Njn, dokonalé to není, víme

nel
ak jste na tom s konzumací ryb, jaké máte oblíbené a kde je kupujete??
Já mám ryby tak pětkrát týdně, zrovna dneska jsem měla na oběd okouna vzhledem k tomu, že mám doma rybáře, který jezdí na ryby i do Dánska, Norska, na Aljašku, tak mám nejčastěji pstruhy, štiky, okouny, lososy, halibuty, krevety, škeble a občas i třeba kapříka

Miabele-díky,zlatá jsi

arrow
Neprodává v Bazaru

Ryby jím tak 1* až 2* do týdne. Zrovna dneska jsem měla salát s tuňákem. Jinak mám ráda lososa, makrelu, pangasia....Chutná mi i obyčejné filé.

arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Hana Marková
mám doma rybáře, který jezdí na ryby i do Dánska
to má někdo štěstí, ty ryby z Norska, Dánska, .. musí chutnat uplně jinak, než ty kupované z chovu... A kdo je připravuje, také pan rybář??

Tak já jsem vegetariánka a ryby jím, ale moc mi nechutnaní - pstruh a losos mi přijde hodně suchý. Já radši kapra, ten má víc tuku, ale toho zase máme jednou za rok. Celkově ryby moc nejíme. Taky je divné, proč jsou ty ryby tak drahé, když je jich plné moře. 300kč za kg lososa mi přijde hrozné, na to že to je nic moc. Jaká je ta pražma? Je podobné něco kaprovi (aby nebyla příliš suchá)?

jo a měli jsme humra a stál za houby. Vlasně v jeho těle nebylo nic k jídlu, jen kousek v ocase a klepetách, jinak samé "střeva" asi tak 20g masa za 200kč

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené