....taky přispěju s troškou do mlýna...jsme si řekli s mužem, že budeme snídat každou sobotu ráno ryby....tak to střídáme - šproty, tuňáka, v zelenině, kyselé, makrelu...v týdnu nějak nestíháme a zdá se nám, že na večeři je to syté na trávení...jinak na oběd milujeme pečeného lososa dopředu naloženého v citronu, pak osolím opepřím a něco špetku koření a peču při 220 cca 30min v troubě na alobalu...je to super dietka+dušená zeleninka, 2 brambory+nějaká sýrová omáčka .
Losos, treska, tunak, pstruh, krevety,kalamary,sushi. Zapekam filety, dělam hodně salaty s tunakem, vařim polevku ze sardinek, lososa, nakladam čerstveho losose do soli a cukru. Mnam
sharon76
to vypadá na recept z japonské kuchyně. A s čím se podává? Salát nebo jako u jednoho druhu sushi na rýži?
Z masa mám rybičky nejradši.......podle mě je nej pangacius.....prodává se mraženej,bez kostí a nemá žádnou pachuť..je to druh japonského sumečka...můžete ho dělat na všechny způsoby.....jako řízek,zapečenej nebo jen tak osmaženej..jak je prostě libo
A s tím mlékem je nejspíše běžná věc...nebo alespoň mamina vždycky dala ryby uležet do mlíka
Tresčí játra jsou výborný s cibulkou na bagetce s máslem.....žralok ten mi zase chutná lehce posolený s troškou bylinek na máslemám ráda všechny tyhle potvory,ale vynikající je opravdu uzený losos pokapaný citronem nebo marinovaný s komprem.......mňam........
Pardón.......myslela jsem koprem
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.