arrow
profile_image
nel
od 30. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Zajímalo by mě, jak jste na tom s konzumací ryb, jaké ryby máte oblíbené a kde je kupujete??? Pochlubte se s recepty.

P.S. Nemyslím kapra o Vánocích

arrow
profile_image
petullinnka
od 5. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já mám teda osobně nejraději zavináčea taky makrelu můžu

To já mám ráda lososa, matesy a nedávno jsem byla v restauraci na mořském ďasu a ten teda byl, mňam

Já jím nejvíc tuňáka ve vlastní šťávě, olivovém oleji nebo saláty Rio Mare...nemusím se s tím vařit. Jinak dělám tresku, normálně ji osolím, okořením a hodím na pánvičku, jím se zeleninou. Ale trochu to šidím, víc než jednou týdně si ju určitě nedávám, někdy ani to ne.

arrow
Neprodává v Bazaru

lososa jasně ,makrelu,normální filety,sardinky,a pochutnáníčko je candátek jen tak na kmíně

Taky tak 1x, 2x týdně. Nejčastěji lososa, tuňáka, halibuta, krevety a chobotnici.

arrow
profile_image
Misty87
od 29. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Nejlepší k čemukoli (těstoviny, celozrn. rohlík, chleba) je tuňák ve vlastní šťávě, jinak zbožňuju lososa, jemňoučké masíčko...dobrůtka. Taky pstruh je fajn...ale myslím, že dobrá je každá ryba, která je dobře připravená. Hlavně aby nesmrděla rybinou, to je hned po chuti...

arrow
Neprodává v Bazaru

VIP

17

Já jím ryby snad denně
Z čerstvých...lososa, tuňáka, makrelu, pstruha, candáta, kapra, tresku, pangacia...kupuju je čerstvé v hypermarketech a nejraději je mám napřírodno...sůl a kmín...někdy směsné koření na ryby...nikdy je nesmažím v trojobalu, to nesnáším
Z konzervy můžu sardinky i tuňáka....pak taky zavináče...a nesmím zapomenout na uzenou makrelu nebo halibuta...jsem prostě samá ryba

arrow
profile_image
artep21
od 27. 4. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Narazila som na vasu temu a i ked sa nevyjadrim priamo k veci, ale doporučujem prečitať tento članok, a veru pangasiusa som mala rada, veľmi chutná rybka, a teraz toto...
http://cejka.blog.sme.sk/c/160752/Nejedzte-Pangasi usa.html

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

S rybama mám od dětství problém, nemůžu jim přijít na chuť, ačkoli vím, že je alespoň občas potřebuju.
Naučila jsem se jíst rybí pomazánku, když je v ní dostatek cibule a koření.
Sním i filé.
A dokonce jsem si zamilovala tuňáka v olivovém oleji, dávám si ho nyní i vícekrát týdně.
Taky mi hrozně šmakuje žralok, asi proto, že už není citit jako klasická ryba.
A ještě mám moc ráda tatínkovy grilovené plátky ze pstruha, to je opravdu lahoda velká, hlavně díky skvělému koření a citronu.
Jinak ale když projdu kolem krámu s rybama, musím zadržet dech, jinak riskuju

arrow
Neprodává v Bazaru

VIP

17

artep21

Bohužel ti musím říct, že kdyby ses takhle pídila po jakékoliv potravině, tak se dopátráš podobných závěrů (pár let jsem to dost řešila a pomalu jsem měla strach jíst)...holt je to tak...jenže co jinýho bychom jedli, je tu vůbe něco zdravého???

Tuňáka denně bud v salátu nebo na grilu. Jinak losos,mahi mahi,pangasius,krevety -něco z toho aspon dvakrát týdně

tuňáka,pangase,makrelu,lososa...asi tak 6x do měsíce... doporučuju nord see a jejich salát z mořských plodů marseille

arrow
profile_image
petulkaaa
od 29. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Taky se snažím jíst ryby alespoň jednou týdně, miluju je Nejlepší je pro mě pstruh na citronech ugrilovaný v troubě - mňamka největší Ale jinak mám ráda i obyč filety, třeba jenom v páře, makrelu, tuňáka atd. Jenom je neumím zatím moc udělat, netroufám si kořenit, tak to nechávám zatím na mamince

arrow
profile_image
Malajka
od 3. 12. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

přítel dělá dost často sushi, takže jím ryby spíše v syrovém stavu - pangas, losos, tuňák, halibut, krevety, chobotnice .. jinak si děláme i na přírodno..

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené