No tak pro mě je nejlepší candát, ale tomu odpovídá i cena. Potom taky drahý a výborný je steak z tuňáka. Z těch dostupnějších je dobrý sumec a miluju klasického českého pstruha... Pstruh jen sůl, kmín, obalit v moucce a na pánvi na másle... Mňam!
U mě vítězí platýz, treska a tilapie. Volím přípravu v troubě, jen lehce propéct s olivovým olejem a zeleninou
Ryby jsou na můj vkus chuťově výrazné samy o sobě dost. Proto je obvykle upravuji co nejjednodušeji - pstruh na másle s citronem, losos s bylinkami a tak. Dneska se chystám dělat pstruha, došly mi brambory, tak ho zkusím udělat s kuskusovou nádivkou. Nejraději mám pstruha, lososa, žraloka, tuňáka. Jinak super téma, taky uvítám nové recepty!
Holky já mám nejraději lososa a tuňáka, škoda, že to je tak moc drahé, ale jedla bych to každý den.
Já jedla pstruha, lososa,štiku, candáta, aljašskou tresku, žraloka, kapra, makrelu - chutnalo mi všechno kromě kapra, přišlo mi, že nemá žádnou chuť. Ryby mi chutnají klidně osmahnuté jen tak na pánvi na másle
candát, pstruh,okoun .....
Nesnáším lososa....pro mě tedy nepoživatelné.
Mořské ryby miluju snad všechny namátkou snad nejvice asi - branzino, svatý Petr, tuňák, kambala, pražma...
Moc mi nejede ropušnice
Byla jsem překvapená, jak dobrý jsou i naše sladkovodní ryby, když se koupí dobrá a čerstvá...každej furt jen losos, tuňák, pstruh, ale dělala jsem třeba lína a byl vynikající! Pro mě daleko lepší, než kapr...
Jím jen mořské. Nejraději tuňáka a aljašskou tresku.
Kdysi jsem měla uzeného úhoře a pstruha na másle taky můžu, ale mořské ryby prostě miluju.
Holky, vy, které nemáte to štěstí a nemáte v rodině rybáře, kde rybky kupujete? Máte nějaký osvědčený obchod, kde vás kvalita nikdy nezklamala? Nebo naopak doporučení, kterým obchodům, příp. značkám se raději vyhnout?
Reaguji na Balthazarka: makro
Reaguji na Balthazarka: jak je zmíněno výše MAKRO
Jinak já nakupuji v Praze La finestra bistro, občas v seafood palladium a taky freshbedynky.cz
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.