Reaguji na Suzie: Myslím, že to není nejlepší kombinace na večer...ovoce a cereálie by se už večer neměly
co třeba vzít si plechovku tuňáka a chleba s máslem/margarínem ? plechovku si můžeš načít až v praci
Taky dělám kolem 12/15 hodin a na večeři si dělám krom toho, co už bylo řečeno, ještě pomazánky (rybičkovou bych mohla jíst pořád) a polívky, udělám doma do zásoby, naleju do zavařovačky, zbytek zamrazím.
tak s tímto mám problém taky jsem taky pro žervé s tmavým pečivem a k tomu třeba zeleninu kousek okurky,papriky,rajčátka a nebo místo žervé šunku...
Tak já k večeři nejradši zeleninu a třeba toast.. Šunkový, sýrový, lososový, s paštikou, tvarohem, pažitkou.. A když omrzí klasické pečivo, tak co třeba kukuřičný chlebík nebo rýžový ,,polystyren''?
já miluju těstovinové saláty všeho druhu. těstoviny smíchám s různými druhy žervé nebo pomaz.másly/jogurty + okurka, paprika, rajče, ořechy, sýr, šunka,tuňák, porek..prostě co doma najdu. dá se jíst studený, zelenina neoleze bo je obalená v tom žervé nebo jogurtu a je to mnam... a opravdu spoustu variant.
kuskus, na milion způsobů
Co třeba pro obměnu chutí: celozrnný chlebík, lehce pomáznout pestem, přidat kousek light mozzarely, rajčátko a ledový salát? Mňamina Jinak si taky dávám pečivo obložené/namazané na milion způsobů. Třeba zapečené brambory, rizoto, zeleninová polévka nebo lečo se dá jíst i studené a neoleze ti to přes den. Nebo těstovinové saláty s tuňákem/šmakounem/masem, zeleninka, zálivka z jogurtu nebo kysané smetany. Vím jaká je to fuška něco vymyslet, taky chodím na dvanáctky do NC, v létě chodívám snad co druhý den a věčně nevím co bych vymyslela k jídlu. Navíc jsem tam sama, takže si nemůžu nikam odskočit a skladuju tam jídlo na celý den
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.