arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj holky, musím se teď nějakou dobu sama o sebe postarat (na to nejsem zvyklá večer ), a tak přemýšlím, co si vařit k večeřím. Chtěla bych něco lehkého, aby jídlo obsahovalo více bílkovin.. může být klidně složitější na přípravu i z dražších surovin, ale abych si pochutnala Mám ráda mozzarellu, ale tu taky nemůžu jíst pořád.. i když Budu ráda, když se se mnou podělíte o tom, na čem si v letních měsících pochutnáváte večer vy!

arrow
profile_image
aniiiishka
od 25. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

hrozně ráda si dávám cottage..do toho si nakrájím rajčata a okurku..osolím a opepřím.. mňamka

V tomhle teple, co v posledních dnech panuje, si dělám akorát různý saláty... šopák, řecký, s těstovinama, s tuňákem, s tofu, s jogurtem, občas nějaký ten kuřecí steak jen se zeleninovou oblohou, brambory + vejce natvrdo + lusky (zní to divně, ale mám to ráda) a tak.. moc jsem nepomohla, že taky se nechám inspirovat

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Markvitka: My s s přítelem děláme na večeře papriky plněné balkánem a zapečené v troubě, zeleninové saláty a milion způsobů s kousky kuřecího (bez zálivek, max s dresingem z řeckého jogurtu vedle do mističky), mozzarela s rajčátky, omeleta s vajíčky a zeleninou, těstovinový salát, rizoto je hodně lehké na večeři taky atd.

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji aniiiishka: hrozně ráda si dávám cottage

Ten taky miluju, akorát ho baštím s kaiserkou tmavou a Pražskou šunkou (90% masa) Je výbornej.

arrow
profile_image
lama
od 17. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Saláty, kuřecí stejky,tortilu plněnou směsí masa a čerstvé a grilované zeleniny, fazolky na kyselo, po baskicku, včera jsem měla dvě vařené kukuřice

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji aniiiishka: hrozně ráda si dávám cottage

Toho už jsem se docela přejedla, taky ho mám hodně ráda Hlavně ho ale nesním samotný a dávat si večer k tomu ještě pečivo se mi teď moc nechce
Reaguji na Christal:
Mám to podobné, od té doby co mám doma knížku s recepty pouze se Saláty, tak je dělám různě, jen mi obcas nechutnají

Cituji smarny: papriky plněné balkánem a zapečené v troubě

Tohle mě hodně zaujalo, papriky samotné nemám ráda, ale pečené ano a s balkánem to musí být mňamka! Dneska vyzkouším, dojdu si pro balkán

Cituji lama: vařené kukuřice

To si mi připomněla, že jsem si ji chtěla koupit v KFC, tu jejich miluju, i když to moc lehké asi není, jak jí mají máslovou

Moc vám děkuju holky, budu pročítat a psát si jídelníčky na příští dny

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Markvitka: papriky samotné nemám ráda, ale pečené ano a s balkánem to musí být mňamka! Dneska vyzkouším, dojdu si pro balkán

Ale já doporučuju jenom takové ty úzké bílé papriky, ty jsou nejlepší asi s tím balkánem.
Jinak já pro inspiraci na každodenní vaření a pečení chodím sem. http://www.vareni.cz/

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na smarny:
Jj, ty myslím, že tu doma taky mám, používáme je na lečo A jak dlouho se to prosím tě peče, tak odhadem, když to dám na 200 °C do el. trouby?

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na smarny:
A ještě díky za odkaz, ráda si to projdu Ad pečení - já bych pekla klidně každý den, ale jíst to nechci! (teda chtěla bych, ale neměla bych!)

arrow
profile_image
Pett21
od 20. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já osobně lečo, nebo uzenou makrelu, tu jsem v posledni době vytáhla a oprášila a naspu ji do pomazánek i do salátu mozarellu jíme klasika s rajčetem nebo jizapeču se zeleninou, nebo hodně dělám lehce osmaženou zeleninu, cuketa cibule paprika a k tomu kousek ryby

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Markvitka: A jak dlouho se to prosím tě peče, tak odhadem, když to dám na 200 °C do el. trouby?

Já je krájím na půlky (jako lodičky) a do nich nadrobím balkán, dám na plech s pečícím papírem, ale peču radši na 150 cca 30min, ale často kontroluju. Já když tam něco vrazím na 200, tak ta trouba mi vršky připaluje. Ale je to hotové, když do papriky píchneš špičkou nože a paprika je už měkká. Jinak ten balkán se nerozteče a nevyteče z papriky, to se neboj.

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji smarny: radši na 150 cca 30min

Děkuju moc, asi máš pravdu, raději zvolna, ať se to nespálí Už je to v troubě, tak jsem zvědavá!

Cituji Pett21: uzenou makrelu

Teda tak tu jsem neměla ani nepamatuju! Super tip, děkuju. Já jím hodně uzeného tuňáka, ale taky mi to začíná lézt lehce krkem ) Takže ráda udělám obměnu.

Holky, jste fakt zlaté! Nyní teda zkouším ty papriky, na zítra jsem si koupila už na tortily a dokoupím i tu makrelku. Já jsem hrozná, nemám na nic chuť a dostanu ji až když mi to jídlo navrhne někdo jiný

arrow
profile_image
Akoya
od 27. 7. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já si dávám ráda nudle nebo tuňákovej salát. A nedávno jsem si udělala gazpacho .

arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já v tomhle vedru snesu jen salát. A ten se dá dělat na milion způsobů, i sytější i méně syté a vždycky zdravě. Poslední dobou miluju kuskus, ten se dá taky dělat snad na všechny způsoby a je hned hotový, bez práce. Určitě i těstoviny, ale nevím, jestli by na večer pro tebe nebyly těžké. Můžeš zkusit i rýžový nebo čočkový salát.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené