arrow
profile_image
Eva7891
od 9. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat,zda doma děláte masové fondue a jaké k nim připravujete dresinky.Ráda bych zkusila nějaké nové a jednoduché.Měla jsem sešit receptů,kde jsem měla popsáno několik druhů,jenže sešitek se mi při stěhovaná někam zatoulal a já si z hlavy pamatuji jen nějakéDěkuji za každý tip.

arrow
profile_image
isellka
od 25. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

POZOR
Prodejce je na
černé listině.
Nebyla hodnocena

ahoj..my kupujeme klasické omáčky co ke grilování(česneková, kari, pepřová,kečup), potom dáváme i brusinkový džem a někdy udělám domácí majonézu z oleje a vajíček a do toho dám kečup,jemně nakrájené okurky a mám z toho tatarku domácí a do půlky přidám česnek a mám hned takovou pikantnější

arrow
profile_image
NetaNeta
od 27. 5. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já miluju tuhle omáčku. Mimochodem, co máte na to za sadu? Chtěla bych koupit našim, aby v ní šla čoko, sýr i ten olej na maso, ale oni to budou používat jen příležitostně, jak je tak znám, takže bych radši pro začátek něco levnějšího. My máme od Tescomy a příjde mi zbytečně drahá.

arrow
profile_image
Jucka
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

já miluju ředkvičkový dip: rozmixovat ředkvičky,smíchat se zakysanou smetanou,do toho trochu tabasca,sůl a pepř...mňamka...každej,kdo ji u nás ochutnal si ji chválil...ale my ji teda používáme spíš je grilované zelenině a masu,fondue moc neděláme

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

My děláme klasiku různé variace ze zakysané smetany nebo jogurtu s bylinkami,jarní cibulkou,česnekem,nivou atd. a přítel si teď strašně oblíbil domácí salsu ala mexiko- loupaná nasekaná rajčata z konzervy,červená cibule (jarní cibulka),česnek,chilli papričky,zelený koriandr,pepř,sůl.

arrow
profile_image
Eva7891
od 9. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na NetaNeta: Já ti ani nevím co je to za sadu,kterou máme doma.Je dost stará a dostala jsem jí od babičky,která jí před tím používala asi patnáct roků Ale jinak se podívej na Aukro.Já se tam dívala na ty sady také,protože uvažuji o koupi nové a jsou tam pěkné fondue do 1000kč.Dokonce i do 500Kč jsem tam viděla.Takže pokud to nebudete nějak často používat,tak myslím,že to bohatě postačí

arrow
profile_image
Eva7891
od 9. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

A jinak holky moc děkuju za tipy.Napsala jsem si to do nového sešitku a ten už se mi doufám nezatoulájinak ten ředkvičkový dip a domácí salsa zní fakt dobře

arrow
profile_image
Kvikus123
od 9. 3. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jaké používáte maso na fondue? Vidím to na hovězí roštěnec, vepřovou panenku a krůtí/kuřecí prsa, ale třeba máte někdo dobré zkušenosti i s jiným masem. Fondue bude dělat poprvé, tak jsem trochu nervozní, jak se to bude návštěvě zamlouvat. Díky.

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Ziralka: smetana + koření a bylinky.

To mám také nejradši - hustá kysaná smetana, sůl a koření dle chuti! Na kuřecí i vepře to nejlepší!

arrow
profile_image
Jerome
od 23. 10. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já si dělám obyčejné dipy ze smetany a koření, jak je tu už popsáno. Kromě toho si to ale zpestřuji dipy z tohoto blogu. Například koktejlový dip stojí za to

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené