arrow
profile_image
noeud
od 17. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahoj, chci dělat cheesecake a zajímá mě, jaký sýr se dá použít na místo Philadelphie, kterou nemůžu sehnat. V prostřeno s misskama jej Andrea Kabická dělala tuším ze sýru, který prodává Lidlu (takový ten v hranaté vaničce). Zkoušely jste to s ním? Děkuji za další tipy

Používá se tam Macsarpone... Zrovna dnes jsem dělala

arrow
profile_image
lulamae mojeid
od 23. 10. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

moderátorka

Reaguji na noeud:
Používám čistou Lučinu, bez problému.

arrow
profile_image
noeud
od 17. 11. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Cituji Clairees: Používá se tam Macsarpone... Zrovna dnes jsem dělala

Do originál (amerického) cheescaku prý patří philadelphia. Mascarpone je alternativa.

arrow
profile_image
Zouzel
od 24. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na noeud:
Já dávám Lučinu, dělala jsem i z Mascarpone, ale takový cheesecake byl na mě moc tučný...

arrow
profile_image
nerka
od 19. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já používám napůl Lučinu s tvarohem a je to taky moc dobré

Cituji noeud: kterou nemůžu sehnat

Viděla jsem v Tescu.

arrow
profile_image
redmary
od 28. 2. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji noeud: Philadelphie, kterou nemůžu sehnat.

Maj jí v tescu, v Bille a albertu možná taky, ale já tam dávám lučinu.

Cituji noeud: V prostřeno

Ono je to asi mimo téma, ale já bych se receptama z prostřeno radši vůbec neřídila. Většinou jsou to docela šlichty co tam lidi vyrábí. Stačil mi minule borec,k terej dal do polívky šlehačku ve spreji a podobný výstřelky jsou tam pořád.

arrow
profile_image
Jannnie
od 26. 10. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já jsem do cheesecaku dávala plnotučný tvaroh - ten,který je zabalený v alobalu smíchaný se smetanou ke šlehání. Jinak Philadelphii mají také ve Sparu,ale je dost drahá.

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji noeud: Philadelphie, kterou nemůžu sehnat.

Je v dostání v každém Tescu. Akorát včera ráno jsem ho dělala. S těmi náhražkami mi vůbec nechutná a není to pravý cheesecake.

arrow
profile_image
smarny mojeid
od 28. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji redmary: Ono je to asi mimo téma, ale já bych se receptama z prostřeno radši vůbec neřídila. Většinou jsou to docela šlichty co tam lidi vyrábí. Stačil mi minule borec,k terej dal do polívky šlehačku ve spreji a podobný výstřelky jsou tam pořád.

Máš recht, protože když to vidím, tak to je jedna pecka vedle druhé a vlastně je to všechno obyčejná kuchyně, co vaří každá z nás.

Cituji redmary: Ono je to asi mimo téma, ale já bych se receptama z prostřeno radši vůbec neřídila. Většinou jsou to docela šlichty co tam lidi vyrábí.

Cituji smarny: S těmi náhražkami mi vůbec nechutná a není to pravý cheesecake.


Další dezert bych již neprznila, tiramisu stačí.

arrow
profile_image
Kikulina
od 28. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Soft (cream) cheese, mají v Lidlu, v Kauflandu, v Tescu a taky v Penny, cena minimálně o třetinu nižší, než u Phili, typ produktu stejný, takže to není žádné babicování.

arrow
profile_image
Karamelka12
od 29. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Zouzel: tak příště zkus půl mascarpone a půl ricotty - ta to hezky odlehčí. Používám ji často, třeba na na tyhle bábovičky a nemůžu si ji vynachválit.

arrow
profile_image
Jucka
od 3. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ještě se používá sýr Buko,já kupovala v Kauflandu

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené