Ahoj, chci dělat cheesecake a zajímá mě, jaký sýr se dá použít na místo Philadelphie, kterou nemůžu sehnat. V prostřeno s misskama jej Andrea Kabická dělala tuším ze sýru, který prodává Lidlu (takový ten v hranaté vaničce). Zkoušely jste to s ním? Děkuji za další tipy
Cituji Clairees: Používá se tam Macsarpone... Zrovna dnes jsem dělala
Do originál (amerického) cheescaku prý patří philadelphia. Mascarpone je alternativa.
Reaguji na noeud:
Já dávám Lučinu, dělala jsem i z Mascarpone, ale takový cheesecake byl na mě moc tučný...
Cituji noeud: Philadelphie, kterou nemůžu sehnat.
Maj jí v tescu, v Bille a albertu možná taky, ale já tam dávám lučinu.
Cituji noeud: V prostřeno
Ono je to asi mimo téma, ale já bych se receptama z prostřeno radši vůbec neřídila. Většinou jsou to docela šlichty co tam lidi vyrábí. Stačil mi minule borec,k terej dal do polívky šlehačku ve spreji a podobný výstřelky jsou tam pořád.
Já jsem do cheesecaku dávala plnotučný tvaroh - ten,který je zabalený v alobalu smíchaný se smetanou ke šlehání. Jinak Philadelphii mají také ve Sparu,ale je dost drahá.
Cituji noeud: Philadelphie, kterou nemůžu sehnat.
Je v dostání v každém Tescu. Akorát včera ráno jsem ho dělala. S těmi náhražkami mi vůbec nechutná a není to pravý cheesecake.
Cituji redmary: Ono je to asi mimo téma, ale já bych se receptama z prostřeno radši vůbec neřídila. Většinou jsou to docela šlichty co tam lidi vyrábí. Stačil mi minule borec,k terej dal do polívky šlehačku ve spreji a podobný výstřelky jsou tam pořád.
Máš recht, protože když to vidím, tak to je jedna pecka vedle druhé a vlastně je to všechno obyčejná kuchyně, co vaří každá z nás.
Cituji redmary: Ono je to asi mimo téma, ale já bych se receptama z prostřeno radši vůbec neřídila. Většinou jsou to docela šlichty co tam lidi vyrábí.
Cituji smarny: S těmi náhražkami mi vůbec nechutná a není to pravý cheesecake.
Další dezert bych již neprznila, tiramisu stačí.
Soft (cream) cheese, mají v Lidlu, v Kauflandu, v Tescu a taky v Penny, cena minimálně o třetinu nižší, než u Phili, typ produktu stejný, takže to není žádné babicování.
Reaguji na Zouzel: tak příště zkus půl mascarpone a půl ricotty - ta to hezky odlehčí. Používám ji často, třeba na na tyhle bábovičky a nemůžu si ji vynachválit.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.