No, jak to tak čtu, tak můj zážitek je celkem čajíček. Já jsem jsem si v restauraci objednala kuřecí rolku nadívanou chřestem se sýrovou omáčkou bez přílohy a opravdu jsem byla překvapená, když jsem to dostala s rýží. No fuj, to je kombinace, že by to ani pašík nepozřel. Tak jsem si zavolala servírku a nechala jídlo odnést s tím, že chci nové. Protože rýže byla po celém talíři. No za 5 minut to přinesla zpět a jídlo bylo sice bez rýže, ale studené jak psí čumák. Pak jsem vidličkou nadzvedla maso a co tam asi tak bylo, no nalepená rýže. Neměla jsem chuť a asi jsem se i styděla na sebe znova upozorňovat. No trochu jsem se v tom jídle povrtala, zaplatila a do této restaurace u nikdy nevkročila.
Cituji Zanet96: vždy maximálně spokojení a je fakt,že se jen jedinkrát stalo
Taky se mi stalo, že číšnice v restauraci, kam chodívám pravidelně na oběd, neměla svůj den - ani jednu objednávku mi ten den nepřinesla dobře: místo panenky s hermelínem a brusinkama byla panenka s anglickou slaninou - to jsme se dohodli na přídavku hermelínu a brusinek , na polévku zapomněla - tu jsem poté, co mi jako první donesli hlavní jídlo už ani nechtěla, a pak ještě něco, už si ani nepamatuji co... Pak už chodila její kolegyně a omluvila ji, ke konci jsme se tomu pak už jen smáli, že prostě ten den nejsme naladěni na stejné vlně. Nechávala jsem i běžné spropitné, protože každému se může stát, že nemá svůj den..
Chci tím říct, že to jak se zachovám v dané restauraci ohledně reklamace, záleží na mnoha okolnostech - i na tom, že když jsem tam jedla 100x a jednou to neklaplo, tak se nezblázním.
Žádná další story?
Já tedy kvalitní jídlo v restauraci vyžaduji pořád, protože ceny jsou opravdu nemalé a to, že se to může stát nerespektuju. Zatím největší provar byl v jednom motorestu v Náchodě u bývalých polských hranic, název bohužel nevím. Dala jsem si tam těstoviny s brokolicí, dost hrůza - malá porce, ale ono lepší páč se to moc nedalo pozřít. Na tom byla naházená mražená zelenina, asi jen ohřátá v mikrovlnce, snad jen jeden kus brokolice a všechno oschlý, na tom rozpuštěný plátkový sýr a hrudky vegety, totálně bez chuti, byla cítit jen vegeta.
Cituji Sophii: Tak jsem si dala raději pizzu. No a tu pizzu nám i naúčtovali.
V tom bych neviděla problém, pokud ti nezaúčtovali i ten odnesený salát.
a teď naposledy U Piráta v Jičíně, kuřecí lasagne se celkem dali jíst, ikdyž žádnej zázrak, přítel byl na tom s jeho gnochi podstatně hůře, strašně tekutá omáčka a pár noků za 120 kč. Horší byl "dezert" v podobně zaručenýho polotovaru z mražáku - palačinek naplněných ještě hnusnější marmeládou a k tomu odpornej kopec rostlinný šlehačky,sice jí tam dali strašnej kopec, ale je to bohužel ten nejděsnější zmutovanej druh šlehačky...
Já bych se bála reklamovat jídlo - nenechala bych si přinést nikdy nové, prostě neúčtovat a odejít, by mi do toho určitě naflusali )
Reklamovat co si pamatuju jsem musela jen jednou a to horkou čokoládu, ve které jsem objevila brouka velikosti asi 1,5 cm....tehdá mi bylo tak 17, tak si pingl dost vyskakoval. Hádal se se mnou že je to nerozpuštěná hrudka čokolády. Tak jsem mu řekla "no jasně a hrudka čokolády má nožičky že?" tak jsem to neplatila a nechala si přinést jiné pití, ale ani se neomluvil, nic...
Cituji ivise: Já tedy kvalitní jídlo v restauraci vyžaduji pořád, protože ceny jsou opravdu nemalé a to, že se to může stát nerespektuju
Hm,slečna neomylná,to neber zle,ale stát se může cokoli.Jde pak o přístup personálu,to si myslím já.
Holky nebojte se vrátit jídlo,naopak.Pokud už nechceš jídlo jiné,mají ti vrátit peníze.Já bych se odbít nenechala,vím jak to chodí,máme restauraci a řešit se dá vše a hned.
to je hrozné co čtu...já tedy nikdy nic nereklamovala, spíš sem tam prostě nešla už..
co mi bylo líto, táta mi doporučil restauraci. to že to tam měli drahé budiž, ale čekali jsme 45minut, číšník si nás moc nevšímal a miniporce...jako fakt už ne..
Já mám blbé zkušenosti s Potrefenou husou na Pankráci v Praze. Jídlo tam není zrovna levné, tak bych očekávala, že bude stát za to, ale... Česnečka hnusná (prostě voda, masox, česnek, slané to bylo jako blázen), ale měla jsem strašný hlad, tak jsem to snědla a bylo mi zle ještě dva dny. Po nějaké době jsme tam šli znovu. Dala jsem si tatarák a přinesli ho udělaný ze zkaženého masa. To už jsem řešila a vedoucí se mě snažil přesvědčit, že to maso je v pořádku, že to je voní tím kořením, které používají - si asi myslel, že jsem ***** Nový jsem odmítla a tak jsem prostě nic neplatila. Od té doby mě tam neviděli a ani nikdy neuvidí
Cituji Ladie: Já mám blbé zkušenosti s Potrefenou husou na Pankráci v Praze.
Síla,já tam chodím a moc ráda,naopak jídlo luxusní a obsluha super.Osobně bych si tatarák nikde nedala.
Já jsem byla asi před měsíce v pizzerii Coloseum v centru Prahy. Dala jsem si specialitu dne, a to pečené vykoštěné vepřové kolínko a dýňové pyré. Fakt síla. Na talíři jsem měla spálené, suché, tvrdé koleno a velikosti mandarinky a asi tunu hnusného pyré bez chuti. Navíc to maso bylo tak tvrdé, že mi při krájení dvakrát vylítlo z talíře a číšnice se ještě pohoršovala, že tam dělám ******. Jenže já jsem bohužel taková mouchy snězte si mě, takže jsem to nereklamovala a zaplatila, ale už tam nikdy nepůjdu. Navíc po přečtení vaší diskuze se příště už snad ozvu.
Cituji Zanet96: Síla,já tam chodím a moc ráda,naopak jídlo luxusní a obsluha super.
Tak to máš štěstí Já mám ve svém okolí tři kamarády, kteří s touto konkrétní Potrefenou husou mají hodně podobné zkušenosti jako já a už tam nechodí.
tak ja se taky pridam....
prijel nam kamarad ,ktery mel vystupovat v brne na jednom veceru..je to Dj, tak jsme ho vzali do jedne lepsi restaurace.V brne v rozkvetu uplne nahore...na doporuceni cisnika si dal veprovou panenku siciliana(s rajcatovou omackou olivami atd.Porce to byla opradu luxusni...tri platky masa pres celej talir bohuzel ani jeden nebyl veprova panenka.Po tom co se nas cisnik zeptal zda je vse v poradku tak kamarad rekl ze omacka sice chutna vborne ale rozhodne by rostenou nemely prozentovat jako panenku-kamaradova mamka ma restauraci a on in tam sveho casu pomahal varit, na to cisnik zavolal vrchniho a kuchare...sedely jsme u te otevrene kuchyne .Tak nam bylo vysvetleno ze my jsme jen hosti a nevyme co to je za maso kdyz je polyte omackou.Na to mu kamarad ukazal jak se to maso reze ze je prorostle a gumove coz panenka byt nemuze,na tu mu bylo sproste odpovezeno ze to je panenka !ze on ani nevy jak vypada prase! doslova odpoved vrchniho-nechte si ty keci-no nic kamarad to nesnedl,pritel dojedl salat ,ten byl vyborny,ja dopila,zaplatily jsme ucet cisnikovy 950 kc za salat,panenku,za caj a 2 piva.No nic až se nas někdo bude pptat kam v brně na jidlo tak tenhle celkem hodně znamy podnik bude určitě na černé listině
Já mám jednu ne zrovna fajn zkušenost s restaurací v Gibonparku v Rožnově pod Radhoštěm. Jídlo bylo sice výborné, ale přeci jenom se nuám stala taková nemilá věc. Mám šestiletou sestru která miluje špagety, ale nemůže ani vidět cibuli, takže jsme ji objednali suché špagety posypané sýrem, číšnice řekla, že je to v pohodě, žě to donesou. Byli jsme spokojeni, ale jen do té doby co se můj taťka podíval na účet a zjistil, že nám naúčtovali suchý špagety za cenu s boloňskou omáčkou plus ještě zvlášť sýr. Tak se tam vydal se zeptat, jak je to možný a bylo mu řečeno, že oni to nemužou rozdělit to jídlo, že to prostě nejde, takže jim přišlo naprosto v pořádku, že místo 30 kč jsme platily 97... Taťka potom řekl a já ho naprosto chápu, že mu nejvíc vadilo, že se ta číšnice ani neobtěžovala říct, že suchý špagety budou za cenu boloňských. Přišlo mi to jako dost nefér jednání...
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.