méně než
10 příspěvků
180-200 hodinu a půl.. Kuřecí ráj to jsou takové menší drůbežárny, kde prodávají jen drůbež, hlavně kuře V Praze jich je dost, ale určitě i jinde To koření se jmenuje Zlaté kuře, když to zadáš do Googlu, tak ti jich vyjede spousta. V tom mém je paprika sladká i pálivá, sušená cibule a česnek, pepř, kari, rozmarýn, kmín, a E621 Ale co, když je nouze, tak je to asi to nejjednodušší, jen zamícháš v troše oleje a potřeš kuře. Já peču na mřížce, podlévám vdou a ten výpek je pak taky pužitelný.. Mňam, zítra peču kuře
Cituji Bajina8888: Můžu se zeptat, jaké si ještě krom oregána přidala bylinky ?
tenkrát jen oregáno, ale ve "zdravých výživách" jsou různé směsi, provensálské, nebo přímo směs na kuře, myslím....
Cituji darig: 180-200 hodinu a půl.. Kuřecí ráj to jsou takové menší drůbežárny, kde prodávají jen drůbež, hlavně kuře V Praze jich je dost, ale určitě i jinde To koření se jmenuje Zlaté kuře, když to zadáš do Googlu, tak ti jich vyjede spousta. V tom mém je paprika sladká i pálivá, sušená cibule a česnek, pepř, kari, rozmarýn, kmín, a E621 Ale co, když je nouze, tak je to asi to nejjednodušší, jen zamícháš v troše oleje a potřeš kuře. Já peču na mřížce, podlévám vdou a ten výpek je pak taky pužitelný.. Mňam, zítra peču kuře
Ty jo uplně si mě navnadila !! to si vyhledám kuřecí ráj a až budu v Praze, tak ho musím navštívit ! To slyším poprvé ! To koření v supermarketu asi neseženu viď ( !
Ještě dotázek, když děláš kuře na mřížce, tak si dáš dolů pekáček a nepřipaluje se ten výpek, asi ne viď? Já jsem totiž jednou takhle grilovala maso, to byl děs !
My děláme kuře na zelenině- naporcujeme kuře, dáme do pekáče k tomu zeleninu - mrkev,petržel,celer,cibuli,(někdy i sušené houby), bobkový list,celý pepř,sůl, nové koření, podlít vodou a trochou oleje a ke konci máslo. K tomu buď rýže a nebo nové brambory.
Cituji Bajina8888: Reaguji na Wild Paula:
Ahaa, tak to si vůbec nedokážu představit chuť, kolik toho citrónu pod kůži ? a hlavně asi bez slupky, že ? ))
Pod kůži normálně kolečka, i s kůrou, do pekáčku kusy citronu, jen nakrájet. Ale nesmí se to přehnat, jeden stačí.Osolit, máslo, péct.
Cituji Bajina8888: nezhořkne pak moc ten česnek, když se peče například tu hodinku
Mne nikdy nic nezhořklo, to spíš asi kdyby byl ve větších kouscích
méně než
10 příspěvků
Cituji Bajina8888: Ještě dotázek, když děláš kuře na mřížce, tak si dáš dolů pekáček a nepřipaluje se ten výpek, asi ne viď? Já jsem totiž jednou takhle grilovala maso, to byl děs !
Právě, že připaluje a dost jak vytéká z kuřete tuk, tak se připaluje na pekáči.. tak pod to nejdřív naleju vodu a i během pečení tak jednou dvakrát doleju. No, kuřecí ráje jsou takové zaplivané obchůdky, kde to smrdí drůbeží Nebála bych se to koření objednat i na netu, ostatně v každém ráji bude asi jiná značka, ale účel to plní(stejně jako to Éčko v tom).. Možná i v obchodě je něco jako zlaté kuře, ale já na ty směsi moc nekoukám, i tuhle jsem koupila náhodou.
méně než
10 příspěvků
Nejlepší kuře jaké jsem kdy jedla je na kari! my ho zbožňujeme, a děláme skoro pořád, kdy máme chuť na kuře Jen posypeš kuře kari, nešetřit, skvěle to kuře ochutí a kůrka je úžasná!
jinak taky na cibuli ochucené grilovacím kořením je úžasné!
Cituji darig: Nebála bych se to koření objednat i na netu
Už jsem objednala tady - http://www.nejlepsikoreni.cz/korenici-smesi/88-zla te-kure-smes-koreni-200g.html podle složení by to mělo být ono a vzala jsem i koření na steak, na gyros a další různé "zdravé" směsi )) Už se moc těšíím !
Cituji darig: Právě, že připaluje a dost jak vytéká z kuřete tuk, tak se připaluje na pekáči.. tak pod to nejdřív naleju vodu a i během pečení tak jednou dvakrát doleju.
Právě toho se obávám, když jsem grilovala maso, tak to u nás vypadalo jak po zapálení dýmovnice a to bohužel nijak nezveličuju situaci !
Cituji Fairish: Nejlepší kuře jaké jsem kdy jedla je na kari! my ho zbožňujeme, a děláme skoro pořád, kdy máme chuť na kuře Jen posypeš kuře kari, nešetřit, skvěle to kuře ochutí a kůrka je úžasná!
jinak taky na cibuli ochucené grilovacím kořením je úžasné!
Verůůů, já to kari dávám do všeho a pořád, kari až tak zase za měsíc !!
Prosím Tě a tu cibuli v celku nebo na kroužky ? Kolik jí tam dáváte ? A to grilovací máš ozkoušené od nějaké značky ? Já mám KOTANY a to nám moc chutná, s ostatníma jsem tak spokojená nebyla...
méně než
10 příspěvků
Cituji Bajina8888: já to kari dávám do všeho a pořád
já taky naštěstí je prý hodně zdravé, takže to snad nevadí
Cituji Bajina8888: Prosím Tě a tu cibuli v celku nebo na kroužky ? Kolik jí tam dáváte ? A to grilovací máš ozkoušené od nějaké značky ?
cibuli krájíme jednu malou na čtvrtku kuřete, takže tak 2 velké na celé ruře, krájíme na kostičky a dáváme na kuře i do šťávy tak posledních 20 min pečení aby nezhořkla....mrknu se na tu značku grilovacího a pisnu
jinak rodiče od přítele tam dávají místo grilovacího koření podravku, což je strašně moc chutné, ale myslím, že vůbec ne zdravé
Cituji Fairish: jinak rodiče od přítele tam dávají místo grilovacího koření podravku, což je strašně moc chutné, ale myslím, že vůbec ne zdravé
No ona podravka bude asi skoro stejné zlo jako grilovací koření Takže je to defacto jedno, ale s podravkou si to vůbec neumím představit ! Teď jsem si objednala tady chválené koření ZLATÉ KUŘE - kdyžtak ti pak pošlu odkaz, tak jsem zvědavá !!
Za množství cibule a instrukce děkuji !!
méně než
10 příspěvků
Cituji Bajina8888: Už jsem objednala tady -
Ty teda čas nemarníš Je to to, co mám doma, přesně to samé. Tak doufám, že ti bude chutnat
Cituji Bajina8888: po zapálení dýmovnice a to bohužel nijak nezveličuju situaci
U nás ji taky někdo zapálil, když jsem poprvé dala málo vody a zapomněla dolít. Mrška, docela trvá, než ten smrad ucítíš a když pak otevřeš troubu, je to všude.. A výpar se docela drží, ale co to popisovat, když máš osobní zkušenost
Cituji darig: Ty teda čas nemarníš
Já jsem na něj dostala takovou chuť, že jsem neváhala !
Cituji darig: U nás ji taky někdo zapálil, když jsem poprvé dala málo vody a zapomněla dolít. Mrška, docela trvá, než ten smrad ucítíš a když pak otevřeš troubu, je to všude.. A výpar se docela drží, ale co to popisovat, když máš osobní zkušenost
Přesněě, já si říkám, že je všechno v pohodě a ještě machruju před přítelem, jak jsem to dobře "vymyslela" s tou mřížkou a pak otevřu troubu a pěkně jsem se zakuckala ! A o tom, že mě štípaly oči ještě za hodinu ani nemluvím ! Tak ale co, poučili jsme se !
Cituji darig: A výpar se docela drží,
To teda ! Já jsem větrala v jednom kuse a pořád mi přišlo, že je doma mlha
méně než
10 příspěvků
Paji, tak grilovací používáme Kotanyi, a Vitanu, klasicky co se dá koupit v Bille a je to mňanka
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.