Reaguji na Zlobidlo: Například vepřové maso zůstává ve střevech přibližně měsíc, než odejde z těla....u každého je nadýmání individuální - proto poslouchejte své tělo, co si vyždauje, jak reaguje...a nedávejte mu to, co mu vadí...(i když jsou to většinou věci, které máte nejraději)
Já sama musela teď vyřadit všechny druhy plátkových sýrů...bez kterých jsem si to neuměla představit...ale jde to...a cítím se lépe...!
rozhodně meruňky, jablka a švestky.. to, co to se mnou pokaždé udělá... no...
Reaguji na Nicolata:
Pokud chceš tedy studovat a pátrat,tak doporučuji knihu : Detoxikace,odkyselení,pročištění celého těla od Weise . . .a taky tyhle stránky www.zdravi-az.cz/ . . . .Mám vyzkoušeno,ověřeno a nevím co je to nemoc,bolest,nadýmání . . .kg jsou pryč
Reaguji na Soniik:
Když se vaří luštěniny je dobré přidávat koření jako je fenykl,tymián . . .
Já souhlasím se Zlobidlem. Ono kolikrát stačí potraviny prostě rozdělit - nejlépe nemíchat sacharidy s bílkovinama. Takže jako příklad - k obědu si dám kuřecí steak se salátem a jablko si dám až za 2-3 hodiny.
Cituji benjaminek: samozřejmě žvýkání žvýkaček.
žvýkačky taky nemůžu. a cokoliv s umělým sladidlem je na můj žaludek zlo( light cola, některé léky nebo právě ty žvýkačky) naštěstí to není ani zdravé, tak mám důvod se tomu vyhýbat.
a pak taky mlíko a hovězí maso(moc bílkovin asi :/)
U mě je to spolehlivě paprika, zelí, luštěniny a některá težší jídla, ale kdykoliv se cítím nadmutá, sáhnu po mátovém čaji. Chuťově sice není nic moc, ale vždycky spolehlivě a hlavně rychle pomůže.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.