Cituji everything.is.possible: jo? to by měla rakovinu víc jak polovina populace, to se mi nějak nezdá
vždyť má - něco si o tom přečti
Co třeba takové ty polystyrenové chleby (třeba 5ks) + jogurt + banán? jím docela často a dá se to dobře převážet
Cituji Corfu: Nebo zalít ovesné vločky horkou vodou, zamíchat, přidat mléko, rozmačkaný banán + protein, nebo kakao, med apod + třeba sušené švestky nebo kiwi či jiné ovoce, popř oříšky
To jsou moje nej snídaně
souhlas. vločky zaliju horkou vodou nebo šoupnu na chvilku do mikrovlnky. sladím javorovým sirupem a přidávám kousek másla (nejsem v dietním režimu) + madle, banán, skořici, cokoliv...
tuhle kaši miluju skoro stejně jako čokoládu
Cituji Lůjík: polystyrenové chleby
Nechápu, že je v dnešní době ještě pořád někdo kupuje. Mají vysoký glykemický index, takže má po nich člověk stejně za chvíli hlad a i když se tváří jako superlehké jídlo, jsou dost kalorické, obsahují cukry, se kterýma si tělo neumí poradit. Nejsou vhodné jak z hlediska hubnutí, tak ani k udržování váhy.
Já jsem obrovský milovník pohankové kaše s jogurtem a ovocem, která se vaří v mléce, takže asi moc nepřispěju Ale taky mám zálusk na ty kaše Nomina, slyším na ně samé dobré ohlasy
Reaguji na Jully:
neblábol prosimtě !
rakovinu sice má polovina populace, ale z rizikových faktorů což je kouření, alkohol, přepalovaný jídlo, prostě z kancerogenů, což rozhodně není cukr !! cukr je živina, kterou tělo potřebuje ze všech nejvíc, tak si zase pro změnu přečti něco ty o stavbě jídelníčku a poměru živin paní chytrá !
Strouhané jablko s cottage doslazené javorovým sirupem nebo tvrdý strouhaný tvaroh s banánem a medem - moje nejoblíbenější
Reaguji na nejaga:
Tělo opravdu k ničemu nepotřebuje rafinovaný bílý cukr. Tak tu prosím neurážej, když jsi to Ty, kdo o tom asi moc neví
K tématu - jestli máš k dispozici alespoň rychlovarnou konvici, tak taky doporučuju různé kaše. Ovesnou si dělávám v práci - do hrnku cca 3 lžíce jemných vloček, jednu lžíci sušeného mléka (já dávám sójové), tento základ zaliju horkou vodou. Zbytek si dej co chceš podle chuti, mně stačí jen oslazená lžičkou medu a někdy přidávám drcené lněné semínko.
Pak mám taky ráda ovocný salát přelitý řeckým jogurtem + hrstku mandlí, kešu nebo semínek.
A co si doma upéct vlastní musli a pak už je vcelku jedno co si k němu ve škole přidáš .. ať jogurtík nebo mléko .. a nějaké to ovoce
Reaguji na nejaga:
Reaguji na freaky: Ale tělo potřebuje sacharidy, glukózu si vyrobí ať už z bílého nebo tmavého cukru, výsledek je stejný. Toto novodobé a moderní úzkostlivé vyhýbání bílému cukru a bílé mouce akorát napomáhá rozvoji potravinových alergií. Takže jestli jsi zdravá, tak nemá cenu se tomu vyhýbat. Samozřejmě stále platí, že všeho s mírou.
Pro zakladatelku doporučuji, bílý jogurt s musli nebo vločkovou kaši
Cituji Lůjík: polystyrenové chleby
Ale fuj
Jinak moc nechápu ten trend instantních ovesných kaší - není lepší si jí raději uvařit? Vločky, mléko a zbytek dle chuti
Cituji freaky: Ovesnou si dělávám v práci - do hrnku cca 3 lžíce jemných vloček, jednu lžíci sušeného mléka (já dávám sójové), tento základ zaliju horkou vodou.
Jaké vločky používáš?Musli nebo co?Protože normální vločky se vaří
Reaguji na eowyn:
kde tvrdím, že tělo nepotřebuje sacharidy? jen jsem řekla, že zrovna konkrétně bílý cukr na nic nepotřebuje a to je pravda, jsou mnohem lepší zdroje sacharidů, než rafinovaný cukr (tím nechci říct, že jsem ho úplně vyřadila zakladatelka ovšem mluví o ZDRAVÉ snídani)
Reaguji na freaky: A já napsala, že pokud je zakladatelka zdravá, tak není ho nezdravé ho v přiměřeném množství do jídelníčku zařadit právě z důvodu zamezení rozvoje potravinových alergií
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.