arrow
profile_image
Siiri
od 18. 6. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Vendelinaaa: ghí,

česky se říká přepuštěné máslo....

arrow
profile_image
Tanja77
od 1. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji jana81: Mně přijde, že se mi máslo hned začne přepalovat.

Mám to stejně. Máslo nelze rozehřát na více než 150°C, jinak začne z pánve stoupat hustý černý dým. Dělám to na nízké teplotě delší dobu, subjektivně se mi maso jeví chutnější.

Ahoj, já smažím hodně málo, ale když už tak jedině palmový olej, nemám ráda když se mi olej přepaluje a prská a to je právě u palmového oleje výhoda, opravdu máte potom kuchyň čistou... taky jsem četla, že je ze všech olejů nejzdravější, jo a hlavně nemá žádnou pachuť....

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

olivový, kokosový - na něm dělám palačinky, přepuštěné máslo jak na co...ale popravdě moc nesmažím a většinou se snažím vše dělat v troubě. Nesnáším smažení

Používám řepkový olej na běžné smažení, do polévek máslo, do studené kuchyně extra virgine oliv.olej.

arrow
profile_image
LenkaSk
od 25. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Já používám na smažení panenský slunečnicový olej. Do polévek a salátů dýňový olej.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené