Já osmahnu na cibulce, přidám vodu a vařím tak 20 min bez míchání. Přidám 3-5 ks hřebíčku, podle toho, jaké vařím množství.
Já používám jen Uncle Beans, ta jediná je skutečně sypká...A do vody rozmíchám 3-4 lžičky kari (aby byla voda skoro oranžováú nebo naházím bylinky a vhodím sáčky rýže...Je pěkně ochucená...
Cituji Ivčáááá: používám jen Uncle Beans, ta jediná je skutečně sypká
souhlasím
Já používám jasmínovou rýži, kupuju pytel v Makru, je super nelepi se. A vařím v parním hrnci na rýži
Cituji Ivčáááá: A do vody rozmíchám 3-4 lžičky kari (aby byla voda skoro oranžová
To dělám, když vařím rýži k číně. Jinak obarvuju šafránem, ten nemá tak výraznou chuť a stačí špetka.
Cituji malutka: Já osmahnu na cibulce, přidám vodu a vařím tak 20 min bez míchán
Tu rýži osmahneš na cibulce nebo samotnou cibulku?
Já osmahnu cibulku na oleji, pak přidám rýži, zaleju vodou a šupnu na půl hoďky do trouby. CHutná mi takto více než vařená. A někdy přidávám kari, papriku nebo špenát na obarvení
Cituji malutka: Osmahnu cibulku, přidám rýži, osmahnu taky (cca 2 minuty) a pak zaleji vodou
já pak dám péct do trouby a přítel už ji jinak ani nechce...
Cituji Miasofia: osmahnu cibulku na oleji, pak přidám rýži, zaleju vodou a šupnu na půl hoďky do trouby. CHutná mi takto více než vařená. A někdy přidávám kari, papriku nebo špenát na obarvení
ahááá tak jsem byla trapná
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.