U nás měly největší úspěch sójové plátky. Uvaří se podle návodu s bujónem, pak se vymačkají, proříznou, namažou česnekovou pastou, naplní se sýrem a šunkou a obalí se v trojobalu, pak se smaží. Tohle baští i masožraví chlapi.
Dneska jsem si sama poprvý uvěřila sóju, v litru vody asi 20 minut podle návodu, a pak jsem to hodila na pánev, osolila, opepřila, ale stejně to pořád chutnalo ,,divně,, prostě jako ta sója. Tak myslíte, že jsem ji měla vyždímat ? Mě to teda ani nenapadlo A uvařit s bujonem, na to jsem zapomněla. Asi si budu muset říct někomu, kdo to uvařit a dochutit umí
Tak mě nejvíce ze sojového masa chutná tento recept, který mám od své babičky: jsou k tomu potřeba sojové plátky, které se připraví podle návodu..Po vystydnutí vymačkat přebytečnou vodu, v půli rozříznout a do vnitř dát plátek jablka,plátek sýra a pro masožrouty plátek šunky...poté osmahněte na olivovém oleji do zlatova až se sýr roztopí a a jablko změkne...Když do toho přidám právě tu šunku, tak se potom může utlouct i můj přítel, který jinak sojové maso nejí Někoho zarazí ta kombinace jablka se sojou, ale je to opravdu dobré
Měl by někdo tip na to, s jakým kořením vařit sóju, aby chytla chuť? Nemyslím tím bujony ani masoxy, nekupuju je.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.