Cituji Peg: Já je dělám normálně jako obyčejné palačinky ale s celozrnnou moukou(někdy i z obyčejné ale málokdy) a vždy přidávám ovesné vločky.

V tom případě je neděláš normálně ale to je jedno,když to někdo u vás jí,tak je to v pořádku.
Holt mi ošizená jídla nechutnají a klasická palačinka je sladké,kalorické jídlo.Nahradit vše odtučněným výrobkem a bez cukru není moje parketa.

arrow
profile_image
verula
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji whatsername: Jak chutnají ty z ovesných vloček? Docela mě láká právě tahle varianta

su výborné mňam..

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Peg: ituji Laky: Než takhle prznit palačinky,to bych si radši nedala nic

jako proč, my děláme skoro všechno už z celozrnné mouky a rozdíl v chuti tam žádný skoro není a je to zdravější..takže nevidím problém...

Cituji verula: su výborné mňam..

Reaguji na papapam:
Určitě bych jiný způsob dělání palačinek nenazvala przněním,ale budižje fakt,že málokdo je umí udělat dobré(a většinou fuj říkají Ti,kdo to ani neochutnal),ale pokud ano,je to pak lahůdka.
Mám ráda palačinky"zdravé" a i ty klasické

arrow
Neprodává v Bazaru

ahoj, pokud se bojíš celozrnné mouky, můžeš ji namíchat s klasickou na půl. Počet Kj je poměrně stejný, jen bílá mouka je ochuzena o živiny a navíc nezasytí tak jak celozrnná. Jinak pokud palačinky doplníš o hodně tvarohu a budeš hodně šetřit cukrem, (já používám cukren, sladilo místo cukru) přidáš třeba trochu ovoce, tak je to v pohodě jídlo

arrow
profile_image
missshop
od 15. 12. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Peg: my děláme skoro všechno už z celozrnné mouky a rozdíl v chuti tam žádný skoro není

taky tak

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Holky, asi jsem nechápavá, ale pořád mi není jasné v čem jsou palačinky nezdravé?
Že jsou kalorické? No to jsou a co má být? Je to dezert.

Souhlasím s Laky, palačinky jsou z bílé mouky. Vše ostatní nejsou palačinky, ale náhražky.

Cituji verisi: Jinak pokud palačinky doplníš o hodně tvarohu a budeš hodně šetřit cukrem, (já používám cukren, sladilo místo cukru) přidáš třeba trochu ovoce, tak je to v pohodě jídlo

Pokud nejsi diabetik,tak si umělým sladidlem škodíš

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

dělávám z celozrnné špaldové mouky a to 120g špaldové mouky 200ml mléka - já dávám sójové, a k tomu 1 vajíčko mňam. Neděláváte někdo z mouky rýžové?

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené