21 a spíš než vařím, tak peču - buchty, cukroví, zkrátka moučníky - to mě baví Vaření nikoliv, ale řekla bych že podle receptu by to šlo. Akorát maso tak maximálně nakraju na kostičky .... no jak nejsem masová, tak mě to fakt nebaví. (ano, je mi jasné, že jednou bude muset ) U nás co se navaří, to se ji pak 3 obědy, někdy ne, ale někdy jsme zase přes obědy pryč, takže často nevaříme a teplé večeře nepěstujem a já je v budoucnu taky rozhodně neplánuji.
Reaguji na Veselka10:
Trend myslím v tom smyslu, že se tohle všechno strašně propaguje, to, co píšeš, samozřejmě vím, jak to je a proč by se solit "nemělo", ale mě neslané jídlo prostě nechutná.
31 let ,vařit umím a někdy mě to baví a někdy vůbec nebaví ,na vaření musím mít klid ,jakmile přijdu domů z práce a rychle musím vařit ,do toho dělat s prckem úkoly ,poklízet ,házet prádlo do pračky ,věšet prádlo ,venčit psa ,otevírat dveře pojišťovákům a jiným cizím osobám ...tak mě vaření nebaví a ještě když zjistím ,že mi ingredience na vaření v noci sežral přítel tak to už mě vůbec nebaví ....
Nejradši mám rychlo recepty a co nejméně nádobí ,už mám svoje finty .Omáčky milujeme a většinou udělám kotel at němusím vařit každý den .Když přijde návštěva tak si s jídlem vyhraju .Používám i kořenící směsy bez glutamanu a pak už nesolím .Kvalitní suroviny nekupuji ,protože na ně nemám ..i když co je v dnešní době kvalitní ?
18 let. No už na konci ledna 19. A jo, vařit umím a baví mě to. Guláš, rajskou zvládám docela obstoujně ale zdá se mi, že omáčky jsou nejtěžčí.
U nás doma většinou vařím já, třeba o víkendech, my už jsme na to nějak zvyklí, já to dělám ráda a pak to taky ráda jím, samozřejmě Máma moc často kuchtit nemusí. I normálně peču, už druhej rok dělám cukroví na vánoce, to mi máma aspoň pomáhá hlídat cukroví v troubě, když už
mně je 22, vařit umím tak akorát, nejsem žádná nešika, ale ani mistr kuchař, prostě normálka. Baví mě vařit pro někoho, sama si dělám tak těstoviny a míchaná vajíčka.
22 a neumím.
Ale hlady bych rozhodně neumřela. Samozřejmě brambory, těstoviny, rýži a k tomu nějaký maso osmažený na pánvi neni problém, ale dochucovat, dělat omáčky atd., to už problém je.
Je mi skoro 24,mám rodinu ale nevařím,nebaví mě to.Maximálně pečení,ale nikdy jsem nedělala třeba domácí svíčkovou nebo rajskou.Když máme na to chut koupím takové ty "maggi dobré nápady" a za 10 min, je svíčková na světě...u nás vaří partner,mě to nebaví,jídlo neprožívám.Osobně si raději namažu rohlík s máslem,když mám hlad a ne složitě vyvařovat.
27 let, vařit doma nemusím, což oceňuji, jelikož jsem v tomto směru lenoch. Práce v kuchyni mi prostě nic neříká a shánění potravin mne spíš otravuje. Rodiče se ale o výuku snažili: V mém případě ztráta času, brácha ve vaření vcelku obstojí, občas i líp, než-li některá z jeho holek. U nás doma kuchtil víkendové obědy povětšinou tatínek a máma pekla. Prarodiče vlastní rozlehlé hospodářství na venkově, takže jsem vyrostla na opravdu českých domácích surovinách, často vlastní rukou obdělávaných nebo sesbíraných. Navíc můj nejlepší kamarád je zcestovalý kuchař, takže díky tomu všemu jsem, bohužel, mlsná jako čert a jídlo mnou uvařené mi nejede, naštěstí pracuji v centru Brna, kde se dá v několika restauracích dobře najíst a není co řešit. Rodiče mého milého jsou salónní typy, takže echt domácí jídlo (kachnu se zelím a knedlíkem), údajně, jedl poprvé před 6lety na návštěvě u mé babičky.
Mně je skoro 24 a dva roky bydlím s přítelem a vaření mě teda moc nebaví, spíš to beru jako nutnost, protože jíst se musí. Zvládám takové ty základní věci v pohodě, ale na omáčky a pečení si teda ještě netroufám. Strašně vám závidím, že vás to baví. Třeba příteli jde naopak vaření úplně samo, baví ho to a nebojí se experimentovat a různě kombinovat a na to já nejsem. Snad mě to někdy bavit začne.
Je mi 29let, vařit umím bych řekla velmi dobře. Vařím od cca 16 - 17let a baví mě to. Víc mě baví možná pečení,ale vaření také. Hrozně si při to odpočinu. Možná je to tím,že nemusím vařit každý den neb zatím nemám rodinu a přítel denně teplé večeře rozhodně nevyžaduje takže víc vařím o víkendu nebo když se chystá nějaký slavnostnější oběd.
je mi 23 a nikdy jsem nevařila věci jako guláš nebo svíčková nebo rajská.... Doma to mamka taky skoro nevařila nikdy. Umím všelijaká masa a masové směsi, těstoviny atd, už jsem zkoušela i péct a povedlo se. Poslední dobou vařím hodně turecká jídla, naučila jsem se v turecku hodně jejich speciality a chutná mi to, tak si to tady snažím vařit.
Je mi 18,a asi půl roku bydlím s přítelem.Ale vařila jsem už odmalička doma,takové ty základy..ted to spíš piluju a učím se takové ty-segedýny,špenát,koprovka,atd... A někdy mám taky problém s dochucením,i když přitel mi řiká vždy jak to dělám že to mam tak genialně ochucené každý má holt jiné chutě
Tak mně je 21 vařím teprve 3 roky a taky se s tím moc nepárám omáčku jsem dělala jen kuře na paprice guláš umím a pak takový ty základy jako polívky, zapečený brambory, pomazánky, těstoviny, palačinky a já nevím co všechno ale svíčkovou a ostatní omáčky taky neriskujuasi bych na to neměla ani nervy, ale znám holky co neumí ve 22 letech čaj a dovolí aby přítelovi vařila maminka takže buď ráda dneska ty holky jsou hrozně nevychovaný a levý
Tak mě je 29let a vaření doslova nenávidím......Proto jsem si za muže vybrala kuchaře a to jsou pak papáníčka.........Celkově mě přijde,že má chlap lepší mysl dochutit jídlo....
Nevařim(jen když je muž v práci,tak musim),ale peču a ráda jím
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.