Cituji pampalatrala: Tak ono umět vařit je dost relativní pojem, někdo si myslí, že vařit umí a přitom za něj vaří spíše umělé bujony a kořenící směsi, nicméně k tématu,
To se hlavně pak pozná na takové té české klasice bych řekla. Tam to různým exotickým kořením neošidíš, protože nejlíp to chutná z domácích poctivých surovin. Nicméně pár kořenících směsí doma mám a občas je i do směsek použiju, nejsem Pohlreich a nebazíruju na blbostech. Stejně ty směsi když si přečtu složení jsou jen namíchaný několik druhů koření a bylinek dohromady, nic špatnýho tam není, když nekupuješ ty s glutamátama.
28 let a vařit myslim taky celkem umim, akorát to mám horší s inspirací, jen tak nějaký recept mě nezaujme ale přítel si nestěžuje takže asi dobrý
Odkoukala jsem to od mamky a ségry..a něco taky z netu...
Vaření mě baví, ale spíš ta složitější jídla, rychlovky typu těstoviny beru jako nutnost Naopak moc ráda dělám třeba svíčkovou, guláše apod. (včetně domácích knedlíků). Ráda bych se ještě naučila polévky, tam se kromě základních zatím moc nechytám... Je mi 23 let.
Tý jo vy jste dobré holky! Měla bych se tomu vaření začít asi více věnovat at se provařím časem ke svíčkové,rajské,guláši atd
Tak sice se cítim tu jako blázen, ale je mi 25 a vařit fakt neumím. Dovolim si říct, že dělám perfektní palačinky, ale s tím mé umění končí. Poslední dobou se snažím sem tam něco odkoukat od kamarádek, ale rozhodně na to nespěchám.
Mně je 23 a vařím a peču hrozně ráda. Občas se mi něco nepovede, ale troufám si říct, že zvládnu uvařit skoro všechno, i když třeba klasiky typu svíčková jsem ještě nikdy nezkoušela. A taky nevařím ryby a mořské plody, protože na ně mám alergii Ale jinak jsem velký experimentátor, recepty hledám hlavně na internetu.
Je mi 35, vařím od 16ti. Řekla bych, že vařím poměrně dobře, ale taky se někdy něco nevyvede tak jak bylo původně v plánu, nicméně téměř vždy se dá jídlo doladit a holt vznikne něco jiného.
Nedělám z toho drámo, vařím všechno, jak klasiku..svíčková apod., tak i rychlovky "skoro žádné vaření" typu těstoviny a tak.
Když vím, co budu vařit, tak mě to baví, nerada jen vymýšlím co. Sůl a s.r.a.č.k.y jako bujony apod. nepoužívám.
mě je 24 a myslim že zvládnu tak vše vařim od 18 když sem bydlela s přítelem tak sem se to musela naučit) a je to můj koníček
Cituji Dasule: když si přečtu složení jsou jen namíchaný několik druhů koření a bylinek dohromady, nic špatnýho tam není, když nekupuješ ty s glutamátama.
Nereji, jen...je tam obvykle 30% a většinou více procent soli, takže o čistém koření si člověk může nechat pouze zdát.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.