Reaguji na Rézinka01: Kombinace různých koření a různých dresinků mne vždy uspokojila Jednou dresing ala tatarka, pak s troškou křenu, jindy česneku, pak kuřecí plátek s volským okem, pak obalený ve vajíčku, pak zase kousky naložím do jednoho rozšlehaného vejcete s kořením...asi to zase tak moc neprožívám. Hlavně, ze je bříško spokojené a já při pohledu na váhu taky
Ale můžeš prubnout black and white vařené vejce zabalit do kuřecího a pak do hovězího a upéct. Plátky budou určitě vypadat zajímavě ! Takový ptáček co sežral sněhurku
No vidíš, rodince z toho můžeš udělat opravdu ptáčky s rýží a ty si to dáš na přírodno
A to jsem si ze zacátku dělala psinu! Oni by i Ti ptáčci z kuřecího mohli v pohodě být, že Píp, píp, píp....no, ať z toho za chvíli není kokodák
Reaguji na růžový panter: Ahoj panterko a ostatní! Úplně cítím přes monitor, jak z tebe sálá energie a dobrá nálada. Jak nás sebemenší posun váhy směrem dolů dovede nabudit a stimulovat.
Raduji se s tebou a se všemi, kterým dělá DD potěšení!
Holky, je dobře, ale určitě bude ještě líp
Konopná vláknina pro zdravá střeva a štíhlou linii
Konopná vláknina
Pod pojmem vláknina se rozumí jedlé části rostlin, které nejsou tráveny ve střevě a vyznačují se příznivým vlivem na trávicí trakt a na celkový zdravotní stav člověka. Dospělý člověk by měl konzumovat co nejvíce vlákniny v potravě. Vláknina má schopnost zvýšit střevní objem, potlačuje růst hnilobných bakterií ve střevě (má tedy protirakovinné účinky), snižuje vstřebávání cholesterolu, zvyšuje pocit sytosti a tím přispívá k udržení štíhlé linie. Mezi další blahodárné vlivy vlákniny jsou zpomalení vstřebávání sacharidů ve střevě a tedy pomalejší vzestup glykémie (hladiny cukru v krvi) po jídle. Tento fakt je významný zejména pro diabetiky. Konopná vláknina patří mezi tzv. nerozpustnou vlákninu (podobně jako vláknina v celozrnných výrobcích a otrubách) a vyniká navíc svým obsahem omega-3-nenasycených mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém.
Reaguji na recepce: konopná vláknina
Hele, Retigová, to nám chceš naznačit, že máme ještě zakoupit konopnou vlákninu?
Cituji Misicka88: jen sacharidů má víc
A to právě je to špatne - Dukan je vysokoproteinova-nizkosacharidova dieta.
Ja osobne bych ani sojove maso ani tofu nejedla. Holt tahle dieta pro vegetariany moc neni.
Tak, já jsem z5 z nákupu, mám dvoje tvargle (mňááám ), kuřecí a krůtí šunku (premium), nízko- cottage a už nevím co ještě Holky, já se přiznám, že mi nevadí být bez zeleniny, asi pojedu 5B - 2BZ - 5B, a k tomu multivitamín.. myslíte, že to je špatně?
Už jsem ji včera okoštovala,chutná jako sušená tráva.Bylo to v tom bylinkářství ,cena 65 kč na netu asi za polovinu.Ubalit jsem nezkoušela,neb jsem přestala kouřit v dubnu ze dne na den-plicní embolie,zubatá mi stála u postele na jipce.
Dobrý den, jsem tu nová,všechny vás zdravím.DD držím 3. den a dochází mi inspirace,jím jen jogurt,kuřecí maso a placky z otrub......prosím o nějaký receptík,něco jsem si už tady v diskuzi a na netu našla a číst celých 85 stránek to najednou asi nedám.....
tak nakonce jsem jen udělala kuřecí plátky, na česneku, s kari ,pepřem, trochou hořčice a obídek jsem si vychutnala, ale maso bylo docela suchý, no ale co, musím si zvykat, že omáčku jen tak neuvidím teď jsem ještě zvládla tvaroh s vanilk. aroma - moc dobré
Reaguji na pes.filipes: Záleží jak je to napsané. Klíčové je tuk na 100gramů, ale někdy je uveden tuk v sušině.
A k pečenáčům, když pročteš složení, většinou obsahují rostlinný olej nebo cukr. Takže njsou vhodné. Jen zavináče v nálevu nebo závitky v rozsolu.
Reaguji na Rézinka01:
A co kuřecí zapečené s tvarůžkama? Zkoušela si? Mňam. Taky jsem dnes v Lídlu sehnala krůtí konzervu ve vlastní šťávě a u chladících boxů měli uzené kuřecí stehna a křídla, když z nich stáhneš kůži, můžeš baštit.
Cituji Rézinka01: že omáčku jen tak neuvidím
Můžeš zahustit otrubama šťávu z masa, když o udělám na vodě a přidat třeba nějaké koření, či trochu bujónu A se zeleninou už můžeš udělat rajskou, houbovou, jakou si umaneš
Reaguji na SkyLight: no super, ještě že tady holky jste, na zítra jsem si koupila játra a chci upéct chleba a zkusit něco upéct, ale tvarůžky určitě koupím, navíc jsem nevěděla, že se může i uzené stehno? bez kůže to je jasné. A ta krůtí konzerva zní taky dobře, nebyla jsem v Lídlu ani nepamatuju, tak tam asi budu muset zabloudit
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.