arrow
profile_image
Macca
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Ahojky, potřebovala bych od vás zkušenějších poradit. Chtěla bych uspořádat americkou večeři, ale hamburgery vařit nechci. Hrozně se mi libí večeře, které vaří Bree v zoufalkách a nebo paní Smithová ve filmu Mr. and Mrs. Smith. Ty šťavnaté pečené, fazolky nebo brambory jako příloha a podobně. Kdyby jste měl někdo podobný typ na recept nebo přímo odkaz na stránku nějaké americké kuchyně byla bych vám velmi vděčná

Ahoj, můžu poradit, taky mám americkou kuchyni ráda Víš, čím totálně ohromíš? Pečenou šunkou! Kup nějakou kvalitní (já kupuju burgundskou v Makru) a připrav ji třeba podle tohoto receptu. Je to jednoduché a má to velký úspěch.
Ta omáčka na glazuju může být jakákoliv, ale hlavně musí obsahovat cukr, dá se použít javorový sirup, med, amareto, rozmíchaná pomerančová marmleláda.
http://www.apetitonline.cz/recepty/949-svatecni-su nka.html

arrow
profile_image
Macca
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

to vypadá ohromě! a kolk stojí taková šunka? a dá se sehnat i někde jindwe než v makru?

arrow
profile_image
Macca
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

a myslíš že by to mohlo fungovat i se sušenýma rajčatama, olivama a třeba bazalkou? Jenže čím podlívat? Můj přítel vyloženě nesnáší kombinace masa a sladké chuti, zajímalo by mě jakou chuť vytvoří ta coca cola?

arrow
profile_image
ewule
od 21. 8. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Macca: myslíš že by to mohlo fungovat i se sušenýma rajčatama, olivama a třeba bazalkou?

A nezkazily by tyto ingredience tu "pravou americkou chuť"? Mně by to připomnělo spíš Itálii...

No v Brně jsem ji jinde nesehnala, nevím, odkud jsi, v Praze budou určitě větší možnosti a lepší obchody s jídlem a taky tam teď mají tu super tržnici. Stála asi 300,- a najedlo se z toho 8 lidí dosyta.
S ingrediencemi bych určitě neexperimentovala, to bys pokazila klasický recept. Kola se dá ale vynechat (díky ní je ale maso šťavnatější a výraznější) a ta vrchní vrstva se dá na talíři odkrojit, maso ale nechutná sladce. Olivy a rajčata jsou nápad úplně mimo, to už není USA!

arrow
profile_image
Sluncere
od 25. 1. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

100%
16    0
Číst hodnocení

Nevím, zda je to přímo americká kuchyně, ale my si děláme tousty s tuňákem, cibulí, vařeným vejcem a majonézou. Můžeme se po tom utlouct, tak třeba jako předkrm by to nemuselo být špatné...

no a co takhle (rump) steaky, sťouchané brambory s cibulkou a fazolky na másle? a dezert apple pie nebo cheesecake

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené