arrow
profile_image
MissDiamond
od 26. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Ahoj holky, moc ráda vařím z tohoto masa,ale dochází mi pomalu recepty. Ráda bych znala Vaše způsoby úpravy popřípadě recepty na různé omáčky k ní či netradiční alternativy receptů z ní atd. Dnes večer bych jí ráda udělala k večeři, ale nenapadá mě s čím. Vždy jsem jí buď obalovala a dělala k ní bramborový salát, popřípadě se špenátem či houbami a opečeným bramborem. Poradíte mi? Děkuji moc

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Miluju ji jen tak naloženou do barevného pepře a olivového oleje (medailonky) a zapečenou hermelínem s brusinkami (nebo jen opéct, výpek zastříknout červeným vínem, odpařit a přidat lžíci brusinek).
Nebo opět medailonky potřít pestem, opéct a krátce zapéct se sušeným rajčetem a mozzarellou.

arrow
profile_image
MissDiamond
od 26. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já jsem dělala hermelín s brusinkami včera samotný ale díky příště to vyzkouším takto...barevný pepř ani pesto nemám zrovna teď k dispozici

Panenku potřu grilovacím kořením a zapeču jí v listovém těstě, na které položím sýr a šunku

arrow
profile_image
isellka
od 25. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

POZOR
Prodejce je na
černé listině.
Nebyla hodnocena

panenka plněná špenátem a mozzarelou a udělají se z toho závitky,ty se obalí slaninou a zprudka se osmahnou na panvi aby se zatáhly a pak se dají dopéct do trouby..výborné...
anebo panenka plněná sušenými švestkami a slaninou...prošpikovaná...ta je taky výborna..hned byhc si ji dala

arrow
profile_image
Nufice
od 21. 2. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

URL Minulý víkend jsem dělala tento recept. Byla úžasná, i ty brambůrky. Už je nebudu dělat jinak.

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já mám panenku nejradši jako pfeffer steak (levnější varianta než ze svíčkové). K tomu opékané brambory a je to mňamka Dál z panenky děláme ražniči, je to šťavnatější než třeba z kuřecího..

já nasekám čerstvou bazalku a rozmarýn, smíchám s oliv. olejem, trochou pepře a potřu panenku, kterou obalím celou do plátků kvalitní anglické a peču na cibulce v troubě cca 45 min. Výsledkem je úžasně šťavnaté maso, lepší jsem nejedla . Přílohu dělám rýži nebo pečené brambory, ale hodí se cokoliv

arrow
profile_image
MissDiamond
od 26. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Takže běžím pro pepř,slaninu a vrhnu se na to děkuju holky,budu odsud čerpat

arrow
profile_image
Maria
od 9. 12. 2006
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Výborná je z panenky i čína, den předem naložím.

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Maria: Výborná je, ale je to škoda takového masa. Panenka je nejlepší na minutková jídla bez nakládání, protože je jemné a křehké maso. Na ostatní recepty je jí jednoduše škoda.

arrow
Neprodává v Bazaru

Já jí dělám jako minutku, ale den před tím ji naložím (což se myslím nevylučuje do směsi červeného vína,chilli omáčky, utřeného česneku a lžíce moučkového cukru. Pak ji osmahnu dorůžova a marinádu zredukuji (když je potřeba zahustím) a přelívám jí špalíčky panenky. Je to mňamka

Reaguji na Verys:
Také dělám jako minutku v grilu ! Ale zítra zkusím ve slanině, super tipy

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

My ji zase máme rádi plněnou sušenýmy švestkami, které obalím plátkem anglické slaniny ještě dám dovnitř snítku čerstvého rozmarýnu.

arrow
profile_image
macek2019
od 6. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Reaguji na Nufice: Zrovna tenhle recept mám naplánovaný na zítřek

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené