Ahoj ženy,
kamarádka mi z dovolené dovezla kokosový sirup, dělávala jsem z něj samozřejmě piňa coladu a nějaké další koktejlíky, ale do nich se dává jen nepatrné množství a já mám doma celou láhev. Přemýšlela jsem, jestli by sirup nenašel využití i při přípravě něčeho jiného, napadly mě spíš nějaké dezerty, ale i tak nemám vůbec představu jestli by to vůbec bylo dobré...
Co myslíte, napadá vás něco?
Děkuji za tipy

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Do kávy!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené