Ahoj holky,
Našla jsem v mrazáku krkovičku na plátky a chtěla bych ji upéct. Poraďte nějaké Vaše recepty, prosím . Kdyžtak budu ráda, když i písnete, na kolik stupňů a jak dlouho pečete.
Děkuji

arrow
profile_image
leila2
od 6. 7. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Několikrát jsem dělala podle http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=106851 a je to opravdu výborné a jednoduché.

Reaguji na leila2:
Děkuji, tak to hned dnes vyzkouším .

arrow
profile_image
Malacek
od 24. 2. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Lojzínka:
já mám výbornej - můžu se po tom utlouct....
vezmeš pekáč, dáš tam trochu oleje a na oleji usmažíš cibuli, nakrájenou ang. slaninu - asi 20dkg, 4 nožičky párku... mezitím si na pánvičce osmažíš plátky krkovičky ( předtím naklepat, osolit , opepřit)... nemusíš uplně do měkka a nakrájiš si na plátky brambory a připravíš si 2 pytlíky bílého zelí... když to v pekáči je osmažené tak díš do pekáče ty brambory, zelí, maso... promícháš a pečeš... do měkka ( aby byli prostě bramboty měkké)... já to žer.u pořád... není to dietní ale výborné... miluju..

arrow
profile_image
Lauritta
od 18. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Klasika zapečená se sýrem
Krkovici naklepat, osolit a opepřit (může se přidat i mletá paprika), do vymazaného pekáčku dát cibuli nakrájenou na kolečka, plátky krkovice, zalít osolenou a opepřenou smetanou a péct na 180 stupňů cca 50 minut, poté zasypat nastrouhaným sýrem a péct dokud nezezlátne dalších 15 minut.
Na maso můžeš také nakrájet na plátky syrové brambory a pak zalít smetanou a péct zakryté alobalem než přisypeš sýr a máš vše z jednoho pekáčku.

Živánská pečeně...uzené maso,nebo anglická slanina na plátky vložit na hlubší plech,na to krkovici na plátky naklepat, osolit, opepřit a posypat paprikou může být i pálivá a opéct v troubě, pak posypat kolečky cibule a plátky bílé papriky, podlít a péct,moc dobré ke chlebu s kys.okurkou

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené