Cituji monca114: Zkusím to tak, jak jsi psala.
Jen tak přemýšlím....ono to bude suché tak čím to zhňácat aby ta hmota držela?Namočit rumem je blbost,to budete na šrot po dvou kouskách
S máslem vznikne kokosová hmota podobná té na včelí úly bude to sice dobré,ale ne příliš trvanlivé.
Namočit kokos před zpracováním do smetany je chuťově moc dobré,ale zase nebude trvanlivé.
Cituji monca114: Já se ptám též, jak se to dělá, tudíž to asi nevím, ne? A rada, ať si to koupíme nám nepomůže.
A já zase dělám jen věci, které mají smysl. Suk od firmy dejsi je tak dokonalý a vzhledem k ceně nemá žádný význam ho vyrábět doma(ovšem vylepšit třeba tou čokoládou to ano)
Reaguji na sarousek: Tak hlavně kvůli tomu složení. A třeba taky kvůli tvaru a tak. Prostě si to vytvořit k obrazu svému. A pak když se tě zeptá někdo u Vánoční hostiny, kde jsi to koupila a ty řekneš, že to není kupované...že jsi to udělala ty sama. To je takový hezký pocit
Cituji sarousek: A já zase dělám jen věci, které mají smysl
Tak pro někoho to smysl má
Cituji monca114: co třeba kondenzované mléko? Jako Salko?
to bude moc sladké...........hmmmm,asi bych zkusila základ na včelí úly - piškoty,máslo,rum,kakao - přidala bych kokos,pomleté rozinky a ono z toho nějaká dobrota vznikne,stejně je před vánocema zima,tak na balkoně v pohodě dva týdny vydrží.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.