Právě jsem na zahradě otrhala celý kbelík neznáte někdo přípravu fazolky jinak než na smetaně...já právě neee...potřebovala bych poradit receptíky
Uvař je ve slané vodě do měkka.Strouhanku osmaž na másle.Fazolky nech vystydnout a potom je ze strouhankou promíchej.Ted v tom horku je to moc dobré.Snad Ti to bude chutnat.Když tak napiš.Jak si uspěla.Je to dobré taky jako příloha ke grilovanému masu.Ale já je mám ráda jen tak.
Fazolky lehce povařit a vyskládat do zapékací mísy vymazané máslem. Zasypat jemně nakrájenou slaninou a česnekem. Zalít bešamelovou omáčkou a posypat nastrouhaným sýrem. Dát zapéct. Dobrou chuť
Tak já mám ráda opékané tofu s fazolkami.Na pánev hodíš česnek a cibuli(červenou-nakrájenou na plátky),opékáš asi 2minuty,pak tam přidáš uzené tofu,opékáš asi cca 3minuty(dokud nezačne hnědnout),Do toho vmícháš fazolky(okořeníš jak máš ráda)je dobrý tam dát i šťávu z limetky.Potom zaliješ zeleninovým vývarem a přivedeš k varu,vaříš pozvolna asi cca 7minut(prostě dokud fazolky nezměknou)Občas to pak posymu sezamem a nebo i sýrem)Zní to divně,ale je to výborné)
A nebo dělám něco obdobného že do zapékací mísy kápneš olivový olej,Povařené fazolky (občas je osmahnu na pánvy s cibulkou a okořením pikantněji)pak dám do mísy,okořením a přidám tam šunku s bramborem,a zapékám,pak to maličko zaliju smetanou a posypu sýrem.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.