Ahoj holky,
dostala jsem docela dost čerstvého kerblíku, který mám v mrazáku. Je silně aromatický, moc mi upřímně nevoní a nevím, co s ním. Četla jsem, že se používá třeba k masu na gril nebo do omáček. Máte s touto bylinkou zkušenosti? Bojím se, aby mi pokrm moc "nenačichl" kerblíkem, nevím v jakém množství ho přidat nebo zda se dá použít jako náhrada za jinou bylinku (třeba majoránku apod.).Popř. můžete přihodit nějaký receptík... Děkuji za rady a tipy.

Jéé, no jestli by mi po tom voněl guláš, tak to asi neee Mě napadlo ho smíchat třeba s olejem a citronem a naložit v tom rybu... třeba to nebude tak silná vůně... Jinak mám asi smůlu

arrow
profile_image
Elienka
od 8. 8. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Teď jsem viděla pořad v TV Kluci v akci a zrovna tam dělali několik jídel s kerblíkem.
Tady je odkaz

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-klu ci-v-akci/206562221900031/

arrow
profile_image
Simii
od 24. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ve Jste to co jíte dávali kerblík k (čerstvé) rybce. Byla to marináda z citronu, kerblíku a ještě nějaké bylinky

EDIT: tady

Jů, paráda, děkuju za odkazy Vyzkouším!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené