petulkaaa
Ahojky mě osobně přijde že ses k tématu "zdravé" výživy postavila velice rozumně
Začínala jsem před lety naprosto stejně a pak jsem se do toho zakousla a četla kvanta odborných knih i laických názorů (a že se nám ti odborníci neshodují ani mezi sebou) a byla jsem ze všeho toho odbornýho čtení tak "zhnusená" a měla jsem na základě toho pocit, že cokoliv sním je snad radioaktivní...nakonec jsem se pokorně navrátila k řekněme "vyvážené zdravé stravě" trošku podobné té tvé na začátku vlákna, ono se totiž nic nemá přehánět
Ahojky,ráda se přidám..jak jsem to tak pročítala,tak souhlasím s Peťou....myslím,že lepší aspoň něco,ikdyž v tom třeba nějaká ta chemie určitě je..zas si myslím,že jíst striktně bio určitě není to pravý ořechový...člověk si pak náhodou dá něco "nebio" a rozhodí ho to podle mě mnohem víc,než člověka,který jí nebio,jen prostě zdravěji.
Bezva téma. Taky jím radši máslo než Ramu s máslovou příchutí. Ale zkuste si udělat domácí máslo, to je teprve chuť!Netrvá to víc než 10 minut. domácí máslo
teď mě ještě napadla náhražka brambůrek a všech těch nezdravých věcí, které tak rády papkáme u tv..Já kdyz me honi mlsná večer, tak si namažu chleba máslem a potřu nastrouhaným česnekem, nakrájím na kostičky a posolím - neříkám, že je to vyloženě zdravé, ale snad lepší než ty brambůrky...no,a když mám fakt velkou mlsnou, tak si nakrájím chleba na kostičky a osmažím na kapce oleje...ale to už se vůbec nepatří
Tak to určitě Já si někdy k televizi zase natírám pohankový racio chlebíčky pomazánkovým máslem a na to dávám nějakou zeleninku. Nakrájím je na kousíčky a jsou to takový jednohubky
Ještě jedna věc, a to smažení. Vím, že není zdravé. Ale když si opékám potraviny na teflonové pánvičce a nepoužívám žádný tuk (max. trochu olivového), tak je to tak nezdravé?
radka
Tak pod to se podepíšu! Já mám naštěstí ještě dědu na venkově, který má vlastní domácí česnek. S tím ze supráče se nedá srovnat!!!!!!
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.