Reaguji na mau-mau: mno jo, ale co jíst, když jsi alergická na laktózu... litr soj. mlíka mám tak na 4-5dnů, tofu max. 1xtýdně, ale 2-3x týdně ty dezerty od alpra....
Tofu je tvaroh ale rostlinný, já ho používám běžně. Bílé neochucené - tvarohové pomazánky,krémy,do ovocného koktejlu s trochou jakéhokoliv rostl.mléka a je to bílkovinová bomba bez cholesterolu s minimem tuku. Já být tebou tak si ho právě užiju-mají výborné,u nás ale poměrně drahé. pak je ještě uzené,marinované ale to je třeba na čínu,smažené a další pokmy.
Reaguji na mau-mau: v asii se vyrábí jen fermentované- naprosto zdravé, u nás se vyskytuje i bez ferm. a o tom je řeč
Ahoj - není bílkovina jako bílkovina!
Nejkvalitnější bílkovinou jsou bílky a mléko a výrobky z něho pak maso a nakonec rostlinné bílkoviny!
Podle zastoupení jednotlivých AK rozdělujeme bílkoviny na plnohodnotné, téměř plnohodnotné a neplnohodnotné. Obecně můžeme říci, že živočišné bílkoviny jsou cennější než rostlinné!
Pokud chcete výživě rozumět doporučuji Klinická diabetologie
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.