Reaguji na Teka: tak to je moc ;D ale zas to máš mixlí s thajskou kuchyní
jinak já mám činu ráda, ale navštěvuji bud restaurace nebo takové ty bistra podobná jako v obch. Centrech tam mám jistotu že skrz čistotu a uchovávání potravin je tam VŠE ok.
Reaguji na Lizzie: moje ségra je totiž kuchařka a má zkušenosti z praxe na jatkách takže vím o čem mluvím... ale souhlasím s tebou že je lepší chodit do restaurací v obchodních centrech kontrola je tam přísnější
já tam kupuju čerstvou zeleninu (koriander, vietnamske zelene travickyD) pak ruzne omacky, ryzovy papir, nudle.. napoje.. vše v pohodě
Cituji Teka: Já už odmítám cokoli po zkušenosti s jejich jídlem. Je pravda, že jsem u nich jídlo milovala, ale jedná špatná zkušenost a už nikdy nic od nikoho!
stejnou fotku ti do týdne udělám v české, italské, libovolné klasické hospodě
Cituji housenka.green: epší chodit do restaurací v obchodních centrech kontrola je tam přísnější
a autenticita chuti v čudu
Reaguji na Kikulina:
Tak to je Tvoje věc kam chodíš. Mě se v životě nestalo, aby v "normální slušné" restauraci dostala v mase červy! A to nemluvím o jejich přístupu k řešení problému.
Reaguji na Teka: Opravdu že ti dali nudle s červama? teda děsný jako ...mně se to ještě nestalo
méně než
10 příspěvků
Holky, koukáte někdo na Ano, šéfe! ? Mě tedy z toho, co tam občas předvádí hospodští s čistotou na pracovišti, běhá mráz po zádech. Osobně chodím na výbornou vietnamskou kuchyni do Holešovické tržnice a kolikrát jsem ráda, že je do jejich kuchyňky vidět. Také se mi jednou stalo, že jsme byli v klasické číně a třem ze čtyř lidí se udělalo po jídle dost zle. A to byla pěkná restaurace. Razím tedy pravidlo, že nejlepší hospody jsou ty, kde neskrývají kuchyni. Jelikož čistota, půl zdraví. Navíc v Sapě je několik vyhlášených podniků(rozuměj malé špeluňky ) kam bych se nebála. Známá mi tuhle volala, že je jí hrozně zle, měla sepiové risotto v jednom vyhlášeném pražském podniku. Dala za něj asi 300Kč a pár hodin po návratu domu nevěděla, co se sebou. Takže hygiena asi dost záleží na kuchaři..
Reaguji na dahilla:
tak přesně tyto jídla jsem viděla na netu a na základě toho založila diskuzi... zajímá mě jak balené kupované tak toto... no zajedu se tam podívat a uvidím
neni tam o moc větší ****** než v klasických restauracích, obchodech či apod. nehrotila bych to.. max. se po** no
Byli jsme tam na jídle, v restauraci byli jen vietnamci, nějaká jídelna. Jednalo se o meníčko salát s fenyklem a sójovou omáčkou s citronem, grilovaná kachna a bambusová polévka s nudlemi.
Bylo to výborné, celé jsme to jedli hůlkama a rozhodně to za to stojí - úplně jiné chutě, zážitek
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.