arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Adka: tak dej vědět jak ti chutnal

arrow
Neprodává v Bazaru

Cituji Adka: A také jsem si koupila baklavu, neodolala jsem

Miluju baklavu,mě jí dělá známá,je chorvatka a vozí sem jejich těsto,je to luxusní

Jinak uzené tofu nemá podle mě chybu.Jím ho i samotné a v bagetě se zeleninou je luxusní.

arrow
profile_image
Pajinka282246
od 3. 6. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Mám dotaz. Koupila jsem si tofu bez příchutě a polila ho sojovkou, nechala ho 10 minut odstát, a pak jsem ho osmažila na mírném plameni, asi 5-8 minut. Tofu bylo měkké a byla tam trošku cítit ta jeho původní přírodní chuť. Mám to tak být nebo ne?
Moc vařit neumím

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené