dadabus
značka klasa je spíše o tom, kdo více zaplatí, než o skutečné kvalitě...bohužel nenechte se masírovat reklamou v tv. neříkám, že to nejsou kvalitní výrobky, ale v daném oboru bývají i lepší a klasu nemají.
No budeš se divit, ale musela jsem dost dlouho jíst stravu bez konzervantů
Ještě před rokem byly určitě bez éček - Pribiňák, Lipánek, Madeta, Holandie, Choceňské a většina smetanových bílých jogurtů
...hlavně si nedávej ochucené Activie, po pár lžičkách jsem si musela dát vždy antihismatika
AdaZBrna
ano hollandia je dobrý a kvalitní jogurt ale tvé vysvětlení je poněkud zcestné...
u výroby jogurtů se používá několik postupů přičemž jogurtová kultura se musí do mléka přidat tak jako tak protože jinak by nevznikl jogurt že...
imoen
pokud mluvíš o odstředěném mléce které je ošetřeno UHT tak máš pravdu ale plnotučné mléko které je ošetřeno UHT má sice méně vitaminu a mineralnich latek ale má delší trvanlivost a to NE díky aditivům ale díky vysokému tepelnému ošetření = téměř dokonalá mikrobiologická čistota a aseptické balení...
Jinak co se týče éček mě velmi baví sledovat nevědomost lidí kteří preferují " vše bez éček , nebo Jen hlavně žádná éčka" přitom některá éčka jsou jen označení pro vitamin C, glukozu a podobné, zdraví nezávadná aditiva.. neříkám že éčka jsou dobrá nebo špatná ale doporučuji nejdřív přemýšlet než sami v sobě vyvoláte paniku... navíc spousta lidí si přečte - Kyselina askorbová a mají pocit že je to jedovatý...
jinak pokud jde například o bílý jogurt tak tam samozřejmě nemá kromě mléka či smetany a jogurtové kultury nic jiného co dělat....
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.