Holky, dostala jsem neuvěřitelnou chuť na bavorské vdolečky a večer bych je chtěla udělat. Máte nějaký vyzkoušený recept? Potřebovala bych něco lehkého na přípravu, protože je budu dělat uplně poprvé a mám z toho docela strach. Vím, že se musí několikrát nechávat kynout a na internetu jsem našla recept buď na vdolky pečený v troubě nebo smažené v oleji. Které jsou lepší? Pište své tipy
vdoleky
Reaguji na jajax:
Je jedno, jaký recept si vybereš, přijde mi, že všechny jsou skoro stejné.Třeba tady:
http://www.mimibazar.org/recept.php?id=106509
Jinak ti poradim smažit je v oleji, ale jak je tam dáš, tak je musíš na chvilku přiklopit třeba pokličkou, oni ti nakynou při tom smažení,pak u smažení té druhé strany už přiklápět nemusíš.Každopádně taky bych si je dala.
Bavorské vdolečky jsou suprový jak z trouby tak smažené na oleji. Chybu určitě neuděláš, když zvolíš ten či onen způsob. Každopádně přeji ať se dílo podaří.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.