Miluše
Byl mladší než já,za týden se mu měla narodit první vnučka,dost se na ni těšil
(
Tak to je jasný, to zabolí. Vem to tak, kdyby třeba zůstal napůl ochrnutej, bylo by třeba hůř. Stejně je to smutný.
Miluše
Je to tak,ale i tak.......
Přemýšlím co na večeři,nestačilo by jen kafe s mlékem?
Kirkuše
,nestačilo by jen kafe s mlékem?
Asi ne, dej si třeba tvaroh, nebo sýr, nebo vajíčko. Ale kafe s mlíkem je málo.
Já měla k svačině vaječnosýrovou pomazánku, k obědu zamilovanýho pakgasa se sýrem a jogurtem a k večeři zhřeším. Dám si spišský párek. Ke všemu scherry rajčátka, aje mi dobře.
maove
axa
maove
musím si jít dát oběd,
Pozdě,ale přece.Dobrou chuť
u mě to není pozdě, já snídala až v 10.30, takže to mám posunutý. Jdu spát tak kolem 2 hodiny, naposledy mám jídlo cca ve 22 hod.
maove
Miluše
zamilovanýho pakgasa se sýrem a jogurtem
Mili, jak ho přesně s těmito surovinami děláš? Já ho taky miluji, vyzkušela bych něco nového......teda pokud mi napíšeš způsob "výroby"....
maove
u mě to není pozdě, já snídala až v 10.30, takže to mám posunutý.
Já jsem nemyslela,že jíš pozdě,ale to přání k dobré chuti bylo ode mě pozdě

Kirkuše
Byl mladší než já,za týden se mu měla narodit první vnučka,dost se na ni těšil
Je to hrozné,ale Miluška to napsala dobře.
dejavu26
Pokud by to někoho zajímalo princip té diety,
Psala jsem ti SZ, opravdu bych o princip diety měla zájem.
maove
samozřejmě se jedná o Pangasa, stačí po sobě číst. Jsem pako.
Na kuchařkách byl jednou recept, jestli od Kamči, já nevím. Na pánev hodím Pangasa, osmahnu - já na másle, - z jedné strany, otočím, položím na něj sýr - máme rádi hermelín, je i nízkotučná varianta a zaleji to jogurtem nebo kysanou smetanou. Nesolím, nekořením. A nechám to na té pánvi rozpustit, až se ten jogurt či smetana změní v takovou kašičku. V tom receptu byly ještě scherry rajčátka na půlky k tomu a myslím, že i paprika na proužky. A myslím, že to zapíkali v troubě. Než se mi rozpálí trouba, tak to mám na pánvi hotové. Dávám různé druhy sýra, tvrdej i taveńák - co je doma, a jednou jsem to zalila šlehačkou,možná i sladkou 10% smetanou. Prostě jak moc netučné to chcete. Já k tomu nic, manžel brambory a je radši za rejži.
Kde jsou dneska všichni?
Holky, vždyť bylo hezky, kde jste?
maove
Miluše
Milu díky, vypadá to mňamkově. Určitě zkusím. Já včera i přes množství tuků jedla lososa, myslím, že pokud je to jen občas, tak se taky může. Z hlediska sacharidů to bylo za celý den OK, ale ty tuky.....

maove
i přes množství tuků jedla lososa,
zase mořská ryba má ten tuk vcelku dost kvalitní a potřebný. Tak se nestresuj. Omega 3 potřebujem.Někdo baští rybí tuk v kapslích, někdo ryby. Já ty ryby. Pangas mě nadchnul, že nemá kosti a je jemňounkej.
maove
Miluše
Pangas mě nadchnul, že nemá kosti a je jemňounkej.
já jsem už tak zhýčkaná tím bez kostí, že pangase i griluju - je to jedna báseň. A hlavně nemusím dávat na malého pozor, jestli tam nejsou kostičky. Na vánoce pro něho taky dělám obalovaného pangase a zbytek rodiny dostává amura. Kapra už nechtějí, smrdí bahnem i když ho mám namočeného v mléce. Ale amur je taky mňamka....
Já jsem si taky oblíbila pangase,je výborný
