Já zakysanou do teplé kuchyně vůbec nepoužívám aspoň mám nový poznatek, já ji dávám jen do pomazánek, salátů, dresinků....
Reaguji na Dasule:
Já zakysanku dávám běžně do kuřete na paprice, dodá mu švih a není mdlé.Doporučuji ale spíše Madetu, on to Zdenda nedělá pro kvalitu, ale za prašule...Yoplait je plná škrobu, dobrá je i Vian z Kaufu.
Reaguji na Hanullinka: Reaguji na klaris: Reaguji na avanta:
holky svíčková je naprosto bezpracné jídlo...peču v troubě a fakt bez hlídání.
Cituji Lusinda: Doporučuji ale spíše Madetu, on to Zdenda nedělá pro kvalitu, ale za prašule...Yoplait je plná škrobu, dobrá je i Vian z Kaufu.
nejde mi o to, vychvalovat yoplait zakysku jenom proto, ze ji propaguje Pohlreich, ale nedavala bych do souvislosti to, ze to dela pro penize s jeji kvalitou. Pohlreich by reklamu na neco, co by nepouzival, reklamu nedelal.... Skrob do zakysane smetany patri a to, ze Yoplait zakyska patri mezi nejvkvalitnejsi na trhu je fakt
Jinak holky, kdyz jste nakously tu svickovou, nemate nekdo recept na svickovou omacku s karamelem? Nedava se do ni vubec zadna zelenina... jen nejak se udela karamel a zjemni smetanou. Babicka ji tak varivala a rada bych to zkusila taky
Cituji misa_sisa: Skrob do zakysane smetany patri
Tak to není pravda!Zakysanka je hustá sama o sobě.Škrob do kvalitní zakysanky nepatří!
Cituji misa_sisa: Jinak holky, kdyz jste nakously tu svickovou, nemate nekdo recept na svickovou omacku s karamelem
Jinou nevařím a recept jsem rozeslala a bez zeleniny by to asi nebyla svíčková.
ok, ono je mi to jedno ... madeta, valašská, vian, yoplait... všechny mají škrob a jen jsem poznamenala, že yoplait mi chutná nejvíce a že chef de créme je super na vaření.
Cituji Lusinda: Jinou nevařím a recept jsem rozeslala a bez zeleniny by to asi nebyla svíčková.
tak proč odepisuješ? Já se neptala jakou vaříš... ptala jsem se, jestli někdo nemá recept na svíčkovou s karamelem. Jsem si jistá, že se taková někde v čechách dělá, byl to rodinný recept od prababičky a ztratila jsem ho, tak se ptám...
Reaguji na misa_sisa:
Svíčková bez zeleniny je blbost.Existuje svíčková s karamelem, ale ne bez zeleniny.
To je jako bys chtěla uvařit rajskou bez rajčat nebo protlaku...
tady se fakt dá diskutovat bez problémů ... víš, když se ptám na recept a píšu, že ho neznám, tak se snad dá pochopit, že nevím, co do něj patří ... nemusíš hned psát, že jsi svůj jistě perfektní recept rozeslala a že píšu blbosti.
Člověk není dokonalý... taky jsi svůj příspěvek o škrobech v zakysce upravila
Narazily jste tu na to jakou smetanu do omáčky....takže čerstvou....smetana ke šlehání 250ml výrobce OLMA / oranžová krabička /
Pokud do omáček dáváte ty různé náhražky jako smetana na vaření a další fujtajbly,tak se nedivím,že se vaření nedaří.Do smetanové omáčky prostě patří smetana a ne ty pseudo náhražky
Reaguji na misa_sisa:
Já jsem nic neupravovala a nikomu svůj recept necpu.Holky mi psaly a proto jsem ho rozeslala.Toť vše, nemyslela jsem to zle, ale ty neustále útočíš a už to není o vaření.
Určitě jsem nenapsala, že někomu něco cpeš. Jen jsem se podivila, že odpovědí na to, jestli někdo nezná recept na karamelovou svíčkovou bylo tvé prohlášení, že jsi svůj recept rozeslala. Tak jestli ti přišlo, že útočím, tak se omlouvám, nemám s tím problém, ale opravdu si toho nejsem vědoma Všechno dobrý. Nechci sebe ani tebe zařadit mezi pisatelky, co tu všeobecně v tématech na omlázku pořád provokují a útočí ...
Ale zpátky k tématu ... hoďte sem holky osvědčený recept na koprovku, nikdy jsem ji nevařila a dostala jsem na ni chuť
Reaguji na misa_sisa:
Sorry, ale fakt mi to bylo líto.Nejsem žádný guru, ale snad trochu umím vařit a spíš radím a pomůžu.
Reaguji na Lusinda:
vzdyt jo, nerikam, ze neumis vařit Uz se k tomu nevracejme .... nemas prosimte dobry recept na tu koprovku, protoze ja ac varit umim, tak omacky nedelam
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.