arrow
profile_image
Andaaaaa
od 2. 9. 2015
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Dobrý den všem,
jsem začínající kuchařka a rozhodla jsem se udělat tortilly. Co dovnitř už vím, jen si moc nevím rady s omáčkou. Vím, že kdysi nám v jídelně dělali nějakou, která vypadala jako smíchaný kečup s tatarkou a i tak chutnala. Byla vážně moc dobrá. Nicméně mi bylo řečeno, že na ZŠ se nemůže dávat tatarka, čili jedině smetana. Ale zase si říkám, že by to bylo dost kyselé... Takže budu ráda, pokud mi poradíte nějakou omáčku v tomto stylu

arrow
profile_image
ilka1
od 29. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Používám zakysanku třeba s: hořčicí, kečupem, česnekem, bylinkami, dochutit podle sebe, nebo i tatarku, co tě napadne, co ti chutná, na tom nic nepokazíš

arrow
Neprodává v Bazaru

64

Já také používám zakysanou smetanu (tučnější) s česnekem, nebo teď jsme kupovali nějakou salzu při mexických týdnech v Lidlu a tam nám tam také moc chutná.

arrow
profile_image
Pavlietka
od 9. 8. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

já mám nejraději zakysanou smetanu a do toho sušený kopr

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené