Dobrý den všem,
jsem začínající kuchařka a rozhodla jsem se udělat tortilly. Co dovnitř už vím, jen si moc nevím rady s omáčkou. Vím, že kdysi nám v jídelně dělali nějakou, která vypadala jako smíchaný kečup s tatarkou a i tak chutnala. Byla vážně moc dobrá. Nicméně mi bylo řečeno, že na ZŠ se nemůže dávat tatarka, čili jedině smetana. Ale zase si říkám, že by to bylo dost kyselé... Takže budu ráda, pokud mi poradíte nějakou omáčku v tomto stylu
Používám zakysanku třeba s: hořčicí, kečupem, česnekem, bylinkami, dochutit podle sebe, nebo i tatarku, co tě napadne, co ti chutná, na tom nic nepokazíš
Já také používám zakysanou smetanu (tučnější) s česnekem, nebo teď jsme kupovali nějakou salzu při mexických týdnech v Lidlu a tam nám tam také moc chutná.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.