Co děláte k těstovinám-omáčku nebo s čím je smícháte.Ale aby tam bylo maso,jak tam není maso přítel to nejí .
Prostě recept na výborný těstoviny
Já mám ráda omáčku z masa (nejlépe krůtí nebo kuřecí), žampionů, zalít vodou, dochutit, dohustit. Výborné s těstovinami i s rýží.
A pak je naprosto výborný těstovinový salát (bez omáčky) opět z masa (nejlépe krůtí nebo kuřecí) a žampionů (čerstvých), nakrájet, ochutit grilovacím kořením - radši víc koření a orestovat, smíchat s uvařenými těstovinami a nakonec nakrájet do salátu čerstvé okurky hadovky, rajčata, ředkvičky (jakákoliv čerstvá zelenina). Podává se s zakysanou smetanou. Naprostá lahůdka. I chlapi u nás doma, co jen samé maso maso maso, mi to chválili .
Oboje moc jednoduché a vážně dobré!
Reaguji na Mia_Sofia:
Tento těstovinový salát miluji a dělám si ho poměrně často. Akorát tam nedávám ty žampiony, ale houby miluji tak to s nimi zkusím. Také mi ten salát zatím všichni chválili
Mám ráda tohle: nakrájet kuřecí maso, osmahnout na tuku, přidat pokrájené žampiony a nakrájený pórek, chvilku dusit, ochutit bílým pepřem a vegetou a zalít šlehačkou, nechat trochu probublat. Toho pórku dávám docela hodně, rozvaří se a zahustí omáčku, takže už nepřidávám mouku nebo škrob. Posypat sýrem...mňam
Cituji Gogelka17: Akorát tam nedávám ty žampiony, ale houby miluji tak to s nimi zkusím.
Já to tedy zase zkusím s houbami . Jinak žampiony jsou potřeba čerstvé, z konzervovaných to není dobré
Reaguji na hyena 02:
Pórek zbožňuju, určitě zkusím , akorát bílý pepř nevedeme.
Tak moje nejoblíbenější- kuře na kari s jablky. Osmahnout cibulku, potom maso, posypat kari, nastrouhat 2 jablka, podlít trochu vodou a dusit, nakonec se smíchá se sladkou smetanou a zahustí případně škrobem v trošce vody. Je to dobré s těstovinami i rýží.
Reaguji na Mia_Sofia:
Může být černý. Já dávám bílý, protože tolik nepálí, ale klidně ho můžeš úplně vynechat, zrovna tak vynechávám žampiony, pokud nemám.
Cituji marketakr: a v té sýrové ja maso?
A to nemůžeš udělat maso, dát ho k těstovinám a zalít omáčkou?
Tak co má můj přítel rád, a to není těstovinový, tak je kombinace kuřecí maso (ale mnohem častěji pořádná dobrá slanina), čerstvé žampiony, česnek, rajčata....postupně to osmahnout na pánvi, zasypat bazalkou (čerstvou) a v případě potřeby trošilinku podlít vodou z vařících se těstovin. Až je to hotové, nastrouhám do toho parmezán a vhodím do toho těstoviny - všechno zamíchám. Naposledy jsem dělala i verzi s gnocchi a dala to zapéct do trouby s mozzarelou (parmezán jsem v tom případě nedávala).
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.