Ahoj holky,nemáte některá recept na omáčku salsa rosa?Je skvělá na lososa...
angličanůpm v restauraci jsme ji dělali z majolky, kečupu, soli, pepře a worchesteru tuším. Ale to asi nebude original.
Španělská Salsa Rosa : 200 gr majonézy, 2 pol. lžíce kečupu, trocha štávy z pomeranče, trocha štávy z citrónu, 25 ml brandy, sůl, pepř je moc dobrá na všechny mořský potvory
základ je vždy: kečup, majonéza - navíc se dává: horčice, tabasco, worchester nebo smetana, citrónová šťáva, sůl a pepř
tak to jsem tak vedle nebyla
Aha mně přišlo,že tam byla smetana a ještě rajčata a byla teplá..nebyla to taková ta klasická studená majonézová jako na mořské plody
super tak to asi bylo ono,díky všem holky!
Měla by to být jen majolka s kečupem, hodně záleží jaký kečup použiješ...a jak radila Miabell, dá se to i nějak dochutit.
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.