Ahoj holky,nemáte některá recept na omáčku salsa rosa?Je skvělá na lososa...

angličanůpm v restauraci jsme ji dělali z majolky, kečupu, soli, pepře a worchesteru tuším. Ale to asi nebude original.

Španělská Salsa Rosa : 200 gr majonézy, 2 pol. lžíce kečupu, trocha štávy z pomeranče, trocha štávy z citrónu, 25 ml brandy, sůl, pepř je moc dobrá na všechny mořský potvory

arrow
profile_image
cosmica
od 17. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

základ je vždy: kečup, majonéza - navíc se dává: horčice, tabasco, worchester nebo smetana, citrónová šťáva, sůl a pepř

tak to jsem tak vedle nebyla

Aha mně přišlo,že tam byla smetana a ještě rajčata a byla teplá..nebyla to taková ta klasická studená majonézová jako na mořské plody

arrow
profile_image
cosmica
od 17. 6. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

je možné dát i passatu pomodoro a smetanu

super tak to asi bylo ono,díky všem holky!

arrow
profile_image
Juzzynka
od 26. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Měla by to být jen majolka s kečupem, hodně záleží jaký kečup použiješ...a jak radila Miabell, dá se to i nějak dochutit.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené