arrow
profile_image
Hanullinka
od 9. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Hledám dobrý recept na kuře s nádivkou.Máte někdo nějaký tip?

Já dělám nejraději klasickou nádivku-utřu žloutky s máslem, přidám housku namočenou v mléce, petrželku, mušk.květ, sůl, nakrájené spařené mandle a sníh z bílků.

arrow
profile_image
kiky
od 18. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já zas tuhle...(vše je od oka...) vejce, strouhanka, smetana(mléko), měkký salám, máslo, sůl, muškátový ořech

arrow
profile_image
saraxa
od 30. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já dělám z rohlíků zalitých mlékem majoránky trošku kuř.jater vajec

arrow
profile_image
ave123
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Já dělám z housek namočených v mléce,do toho 2 vajíčka,petrželka,osmažená cibulka,osmažená anglicka slaninka,česnek,majoránka a strouhanka a je výborná,ani kuře by nemuselo být

Cituji ave123: housek namočených v mléce,do toho 2 vajíčka,petrželka,osmažená cibulka,osmažená anglicka slaninka,česnek,majoránka a strouhanka

A mandle, na jaře místo petržele kopřivy. Peču v pekáčku zvlášť.

arrow
profile_image
Hanullinka
od 9. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Jééé,to je tipů.Tak nevím,co si vybrat.Asi postupně vyzkouším všechny.

arrow
profile_image
ave123
od 3. 5. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Wild Paula: Peču v pekáčku zvlášť.

Taky peču nádivku zvlášť,nedávám ji do kuřete S tou kopřivou je to dobrý nápád

arrow
Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Můj recept:
-trošku másla utřu se žloutkama,zamíchám do kostiček opečené housky,zakápnu mlékem
-přidám slaninu,šunku nebo uzené,jarní cibulku-super to ovoní,petrželku,koření co kdo rád,můžou se dát mandle
-z bílků ušlehám sníh a opatrně zamíchám do hmoty
-nacpu do kuřete
Ta jarní cibulka to dělá fakt super,bez ní mi to tolik nechutná,je to s ní úplně jiné

Já natrhám rohlíky nebo housky na kousky zaliju mlékem, aby změkly, přidám vajíčko, utřený česnek, sůl, majoránku, klidně čerstvou petržel a trochu rozpuštěnýho másla.. podle chuti.. pokud je moc řídká, tak zahustím strouhankou..

Pokud nechcete šlehat sníh z bílků, stačí dát trochu prdopeče.

Já teda taky neplním kuře, ale peču ho pod nádivkou. Naporcuju ho, okořením, osmahnu na másle a dám péct do trouby. Po půl hodině na něj navrším nádivku.
Nakrájím asi 5 housek, zvlhčím mlékem, přidám 5 žloutků, petrželku, sůl pepř, muškátový oříšek, kousek nakrájeného uzeného masa (dobré je z uvařených žebírek), a nakonec sníh. Je to trochu velikonoční.
Peču zhruba dalších půl hodiny.
Nádivka do sebe vypije tu vypečenou šťávu z kuřete a má dobrou chuť.
Měly by k tomu být brambory, ale ty už nikdo nechce.

Jinak moc dobrá je kuřecí roláda, ale to se musím týden dopředu nervově připravit na vykošťování kuřete.

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené