Nazdárek holky, z důvodu časového presu nemám čas vařit každý den a jelikož disponuji malinkým mrazákem, tak vždy navařím jídlo na tři dny. Mně ani přítelovi nevadí jíst tři dny stejnou večeři, takže se Vás ptám, jaké jídlo je dobré i po třech dnech ? U spousta jídel mi připadá, že už nejsou po těch dnech dobré Budu ráda za jakékoliv tipy a recepty.
Já sice mám nejraději čerstvá jídla,ale občas něco na druhý den zbude.Takže jsem zjistila,že rozleželý guláš je lepší než čerstvě udělaný
Reaguji na KrásnéToulání:
Guláš a jiné omáčky dělám snad každý týden, ty opravdu vydrží....
Reaguji na jimmy_choo: nebo si nalož maso a průběžně si ho dělej, ale to asi taky nestíháš že?
my máme každý týden taky jídlo 3x... A jde to skoro u všeho... Třeba řízky si obalíme a dáme do ledničky a pak už jen každý den usmahnem a je to ... Jinak v pohodě jsou třeba francouzské brambory, rizoto, různé omáčky s knedlíkem, snad cokoliv s těstovinama.... Jediné co mi nechutná takhle "uleželé" jsou všechny kaše a vařené brambory...
Reaguji na Jancysska: vařené brambory jsou fakt fuj na druhý den, to taky nesnáším .... Jinak jak bylo psáno, tak cokoliv s těstovinami jako lasagne nebo špagety a různé omáčky k tomu s masem... jinak samo že omáčky a guláš
Reaguji na Jancysska:
Jak říkáte holky, brambory mi nechutnají ani příští den, jako uvařit přílohu to už je otázka chviličky, to není problém.. Spíš mi občas vadí, že třeba vepřové maso v rizotu mi prostě zapáchá, možná je to jenom můj pocit a nezapáchá, ale... ))
Reaguji na blind.and.smile:
No jako stihla bych to, ale když už přijdeme večer domů, tak abych tak max. uvařila přílohu a jedli jsme...
Cituji Jancysska: vařené brambory
Taky mi pak už nechutnají, ale když mi občas zbydou, opeču je na pánvičce s trochou koření.
Jinak dobrá je uleželá sekaná, tu mám naopak radši minimálně druhý den, čerstvá mi moc nechutná.
Cituji Cherish: Jinak dobrá je uleželá sekaná
Super sekaná mě ani nenapadla, pár brambor pak uvařím vždycky, to je otázka chviličky
Ještě chci podotknout, že pro mě není už problém uvařit pár těstovin či brambor, přílohy tak i tak vařím, jelikož ty mi chutnají nejvíc čerstvé...
Teď jsme jedli tři dny boloňskou omáčku,před tím lasagne, ptáčky, guláš, svíčkovou....
Cituji jimmy_choo: No jako stihla bych to, ale když už přijdeme večer domů, tak abych tak max. uvařila přílohu a jedli jsme...
všaj právě, maso bys měla naložené (přílohu třeba už udělanou) a maso ti trvá max 10 min na pnvi
Reaguji na blind.and.smile:
No tak uznávám, že i to maso je dobrý nápad, rychlá čína je hotová za chviličku ! jak dlouho vydrží naložené maso v lednici ?
Cituji Cherish: Taky mi pak už nechutnají, ale když mi občas zbydou, opeču je na pánvičce s trochou koření.
jooo, mě kdysi dělávala babička brambory na máslíčku, to miluju
a všechny polívky se taky dají jíst i další dny
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.