Reaguji na bobalek: Já přes den jím vesměs vše co jsem byla zvyklá. Jen v menších porcích a bez sladkýho.... Jen jsem si chtěla ujasnit co večer jíst. Na jedné straně slyšim pečivo ne ted říkáš pečivo klidně . Jím víc zeleniny kterou jsem nejedlo nikdy moc. Zkouším přidávat trochu pohybu ... Ted ujíždim na sýru tak jsem se jen chtěla ujistit jak moc je to dobré. A ta zaky. smetana mě taky zajímala jak moc je dobrá k tý zelenině. Víc jí to obohatí na chuti podle mě .... Tak děkuju
Cituji obulka: smetana mě taky zajímala jak moc je dobrá k tý zelenině. Víc jí to obohatí na chuti podle mě ....
Pokud je to náhražka majonézy nebo tatarky, tak je zakysaná smetana do 10% tuku dobrá. Pak je úspora veliká, protože nutriční faktor tatarky je kolem 8000 a zakysané smetany s 10% tuku jen kolem 400. No a obvyklý jogurt s 3% tuku má kolem 100. Ty údaje mám z Kurzu cílené redukce nadváhy, takže ověřené...
Reaguji na obulka:
Pokud zakysanku nebudeš jíst denně, tak to nějaký výrazný prohřešek není. Zkus tu od Kunína světlezelenou, ta má snížený obsah tuku.
Cituji bobalek: A neměla bys večeřet jen to, ale přidat i nějaké pečivo!
Já bych rozhodně k večeři pečivo nezařazovala. Vhodnější je kombinace zeleniny a kvalitních proteinů. Ideální je mořská ryba nebo málo tučné bílé maso.
Mě dietoložka řekla, že pečivo si k večeři dát můžeš! Celozrné nejlépe to je jasné. Sacharidy jsou důležitý i k večeři. Takové ty saláty i třeba s masem vhodné nejsou - chybí tam ty sacharidy. Bylo mi řečeno, že k večeři vždy přílohu.
Cituji Desire: Bylo mi řečeno, že k večeři vždy přílohu.
přesně tak. sacharidy ano, celozrnné těstoviny jsou třeba jedna z nejlepších voleb - ale ne mísu samosebou
A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.